spot_img
9.4 C
Rafina
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Ρέθυμνο:Οικογενειακή τραγωδία με δύο αδέρφια: Ο ένας νεκρός ο άλλος στο νοσοκομείο

 

 

 

Τι αποκάλυψαν οι έρευνες για την τραγωδία στο Ρέθυμνο

«Φως» στην οικογενειακή υπόθεση που εκτυλίχθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, «ρίχνουν» οι καταθέσεις.

Πρόκειται για την οικογενειακή τραγωδία, μεταξύ των δύο αδερφών, που σημειώθηκε σε χωριό της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, όταν ο ένας τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο και ο δεύτερος βρέθηκε νεκρός, αφότου έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Περίπου στις 10 το πρωί του Σαββάτου, ένας 46χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Την τραγική ανακάλυψη έκαναν οι οικείοι του, οι οποίοι με μεγάλη θλίψη και πόνο, βρήκαν νεκρό τον αγαπημένο τους άνθρωπο, μετά την απόφασή του να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, καθότι αντιμετώπιζε προβλήματα.

Ενώ, λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα περίπου στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ο μικρότερος αδερφός του, ένας 44χρονος άνδρας, κατά τη διάρκεια που πραγματοποιούσε εργασίες σε χωράφι, τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο. Ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, και νοσηλευόταν μέχρι το πρωί της Δευτέρας στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, από όπου και επρόκειτο να πάρει εξιτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχικές πληροφορίες του neakriti.gr έκαναν λόγο για ενδοοικογενειακή συμπλοκή, γεγονός, ωστόσο, το οποίο διέψευσε η προανάκριση που διενεργήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές.

Όπως και να έχει πρόκειται για μια τραγωδία που βύθισε στο πένθος και προκάλεσε τεράστια αγωνία σε μια οικογένεια στην Κρήτη, καθώς έχασαν τον αγαπημένο τους 46χρονο και ανησύχησαν για την εξέλιξη της υγείας του 44χρονου αδερφού του.

Αυτή την εβδομάδα

Αεροδρόμιο Σπάτων: Ποια ήταν η Μαρία Λαδά – Η ανακοίνωση του αερολιμένα για τον θανάσιμο τραυματισμό της

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία...

Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ραφήνας τιμούν τα θύματα των Τεμπών

Σήμερα, Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες πριν από τη...

Το πρόγραμμα των ΚΑΠΗ Ραφήνας Πικερμίου για τον Μάρτιο – εβδομαδιαίες δράσεις

Το πρόγραμμα των ΚΑΠΗ Ραφήνας Πικερμίου για τον Μάρτιο

Ραφήνα – Πικέρμι: Υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης ηλικιωμένων

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για...

Ραφήνα – Πικέρμι: Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Μαρτίου 2026

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου παρουσιάζει για τον Μάρτιο 2026 ένα...

ΝΕΑ

Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ραφήνας τιμούν τα θύματα των Τεμπών

Σήμερα, Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες πριν από τη...

Ραφήνα – Πικέρμι: Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Μαρτίου 2026

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου παρουσιάζει για τον Μάρτιο 2026 ένα...

Θρίλερ με πτώμα σε βαλίτσα στη Χαλκιδική: Ανήκει σε γυναίκα – Το επικρατέστερο σενάριο

Ένα σκηνικό βγαλμένο από αστυνομικό μυθιστόρημα, αλλά δυστυχώς απολύτως...

Σοκ στη Λέρο: 18χρονος σκότωσε τον πατέρα του – Ομολόγησε στις Αρχές

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Λέρου από την...

RPN.GR