spot_img
22.3 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Ρωσία: Άνδρας ντυμένος Άγιος Βασίλης έπεσε στο κενό μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του

 

 

 

Tραγικό τέλος είχε η προσπάθεια ενός άνδρα στη Ρωσία να κατέβει 24ώροφη πολυκατοικία στο Τσελιάμπινσκ παριστάνοντας τον Άγιο Βασίλη, καθώς έφυγε από τα χέρια του το σχοινί κι έπεσε από ύψος πολλών μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Ήταν ντυμένος με κόκκινη ρόμπα για να μοιάζει με τον «Παππού της Παγωνιάς», τη ρωσική εκδοχή του Άγιου Βασίλη που φέρνει δώρα στα καλά παιδιά.

Σύμφωνα με τη New York Post, το ακόμη τραγικότερο ήταν ότι η σύζυγος και το παιδί του βρίσκονταν στο σημείο και είδαν το θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου.

Όσοι παρακολουθούσαν την εκδήλωση πίστεψαν αρχικά ότι η πτώση ήταν μέρος του ακροβατικού και περίμεναν να σηκωθεί και να χαιρετήσει τα παιδιά τους.

«Ο γιος μου δεν κατάλαβε τίποτα» δήλωσε ένας μάρτυρας. «Οι άλλοι κατάλαβαν τι έγινε και έφυγαν σαν τρελοί. Φυσικά, όλοι οι γονείς είναι σε κατάσταση σοκ».

Ένας άλλος από τους παρευρισκόμενους υπέθεσε ότι έπεσε στο κενό μια κούκλα και ότι ο άνδρας έκανε φάρσα. «Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν», δήλωσε και πρόσθεσε ότι στην αρχή δεν υπήρχε καμία υποψία ότι επρόκειτο για τραγωδία.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης είπαν ότι επρόκειτο για μια «τερατώδη ατυχία», ενώ και η εταιρεία που είχε οργανώσει την εκδήλωση έκανε λόγο για «τραυματικό θέαμα». Την υπόθεση ερευνούν οι αρχές.

Αυτή την εβδομάδα

Τροχαίο με παράσυρση 3χρονου παιδιού στο Μενίδι, σοβαρή η κατάστασή του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα 3χρονο κορίτσι σημειώθηκε...

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

ΝΕΑ

Τροχαίο με παράσυρση 3χρονου παιδιού στο Μενίδι, σοβαρή η κατάστασή του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα 3χρονο κορίτσι σημειώθηκε...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

RPN.GR