spot_img
13.8 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Σχινιάς: Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών για τη σορό με τα βαρίδια – anattica

 

 

 

Απαντήσεις στο μυστήριο με τη σορό που ανασύρθηκε από την παραλία Δικαστικά του Σχοινιά το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιείται αυτή την ώρα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών την ώρα που οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών βάζουν στο «μικροσκόπιο» το τατουάζ που έφερε ο νεκρός άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα τατουάζ που είχε ο νεαρός στο πόδι του και παραπέμπει σε συγκεκριμένες, εγκληματικές ομάδες.

Οι Αστυνομικοί δεν αποκλείουν αυτό το στοιχείο να κρύβει λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA τα οποία θα αποκαλύψουν ποιος είναι ο νεκρός και αν είναι γνωστός στις Αρχές.

Την ίδια ώρα ήρθε στο «φως» βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση του Λιμενικού το μεσημέρι της Κυριακής στα οποία διακρίνεται η σορός να επιπλέει μπροστά από την ακτή.

Στο βίντεο φαίνονται τα μαύρα ρούχα που φορούσε ο νεκρός άνδρας, ο οποίος ήταν ηλικίας περίπου 45 ετών, ενώ το σώμα του είναι πρησμένο καθώς οι Αρχές εκτιμούν πως βρισκόταν μέσα στη θάλασσα για περισσότερες από 20 ημέρες.

Τα στελέχη του Λιμενικού τον τραβούν από τα χέρια για να τον βγάλουν στην παραλία ενώ το πόδι του, το οποίο ήταν δεμένο με το βαρίδι των 10 κιλών, είναι βυθισμένο στο νερό.

Αυτή την εβδομάδα

Νέος Βουτζάς: Οι πυρόπληκτοι διεκδικούν δικαστικά την επιστροφή χρημάτων για το νερό από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου – rpn

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/12/25 Με μια σύντομη, και...

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

ΝΕΑ

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

Μεγάλο Ρέμα, μεγάλες καθυστερήσεις: Το λιμάνι γεμίζει λάσπη και η Ραφήνα αγανάκτηση

Απίστευτες εικόνες και ακόμη πιο απίστευτα βίντεο, έρχονται από...

RPN.GR