spot_img
13.4 C
Rafina
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Σε επιφυλακή ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου για την κακοκαιρία CORAL – RPN

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου στα πλαίσια πρόληψης και αντιμετώπισης της σταδιακής επιδείνωσης του καιρού που προβλέπεται να ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και καθώς θα επικρατήσει έντονο κύμα ψύχους με την ονομασία Coral στη χώρα μας και λαμβάνοντας υπόψη το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, όπως επίσης και τα προειδοποιητικά έγραφα της Γ.Γ.Π.Π. και των λοιπών αρμοδίων φορέων, προχώρησε σήμερα Πέμπτη 20/2/2025 σε έκτακτη συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. με σκοπό τον συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων, υπό την προεδρία της Δημάρχου κας Τσεβά Δήμητρας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατόπιν των ανωτέρω, ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Χαράλαμπος Ζαφειρόπουλος, ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου ότι:
Από αύριο Παρασκευή 21/2/2025,
•και μέχρι τη λήξη των φαινομένων, τίθεται σε 24ωρη επιφυλακή και λειτουργία το Κ.ΕΠΙΧ. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας.
•και μέχρι και τη Δευτέρα 24/2/2025 θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο (08.00-19.00) οι θερμαινόμενες αίθουσες των ΚΑΠΗ στη Ραφήνα (Ελευθερίου Βενιζέλου 21) και στο Πικέρμι (Αγ. Χριστοφόρου 8 ) και σε συνεργασία με τον Ο.Λ.Ρ. και ο χώρος αναμονής επιβατών στο λιμάνι Ραφήνας.
•ενεργοποιείται και τίθεται σε επιφυλακή η Ομάδα Άμεσης Ανταπόκρισης για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών Πολιτικής Προστασίας, που συγκροτήθηκε με τη με αριθμ. 61/2025 Απόφασή Δήμαρχου (ΑΔΑ: 6Υ5ΘΩ16-ΦΒΒ)
Καθ’όλη τη διάρκεια των φαινομένων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε 24ωρη βάση, για πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων ή για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν, στο Κ.ΕΠΙΧ. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στον τηλεφωνικό αριθμό 2294022222.
Καλούμε τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν υπόψιν τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Αυτή την εβδομάδα

Μαράια Κάρεϊ: Πόσα εκατομμύρια κερδίζει κάθε Χριστούγεννα; – «Αστρονομικό ποσό»

Η Μαράια Κάρεϊ δεν έχει ανάγκη κάποιον Άγιο Βασίλη...

Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο

Μια τουρίστρια σε αναπηρικό αμαξίδιο πέταξε σήμερα, Σάββατο, για...

Οι προορισμοί που μάγεψαν το 2025 – Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα

Το 2025 φτάνει στο τέλος του και το National...

Κλιματική αλλαγή: Πώς μπαίνουμε στο 2026 – Τι πρέπει να γίνει άμεσα πριν να είναι αργά

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί έναν πολυπαραγοντικό κίνδυνο που δεν...

Είναι άσκοπη η ετικέτα “Φτιαγμένο από Τεχνητή Νοημοσύνη”;

Γράφει άνθρωπος αυτή τη στήλη; Πώς μπορείτε να είστε...

ΝΕΑ

Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο

Μια τουρίστρια σε αναπηρικό αμαξίδιο πέταξε σήμερα, Σάββατο, για...

Κλιματική αλλαγή: Πώς μπαίνουμε στο 2026 – Τι πρέπει να γίνει άμεσα πριν να είναι αργά

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί έναν πολυπαραγοντικό κίνδυνο που δεν...

Είναι άσκοπη η ετικέτα “Φτιαγμένο από Τεχνητή Νοημοσύνη”;

Γράφει άνθρωπος αυτή τη στήλη; Πώς μπορείτε να είστε...

Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία: Ο 20χρονος αρχηγός και τα βασανιστήρια στα “ανυπάκουα” μέλη

Στη σύλληψη 12 μελών της εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών,...

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

RPN.GR