Σε σοβαρή κατάσταση κυνηγός που πυροβολήθηκε κατά λάθος στο κεφάλι

168

Ο άνδρας δέχθηκε δύο σκάγια πίσω από το αυτί από το όπλο φίλου του κυνηγού, ο οποίος τον πέρασε για θήραμα και τον πυροβόλησε κατά λάθος

Με αίμα βάφτηκε το κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή Μικρό Περιβολάκι του Βελεστίνου, όταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 33 χρόνων δέχθηκε δύο σκάγια πίσω από το αυτί από το όπλο φίλου του κυνηγού ο οποίος τον πέρασε για θήραμα και τον πυροβόλησε κατά λάθος.

Ο αλβανικής υπηκοότητας νεαρός κυνηγός, που βρισκόταν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή μαζί με παρέα ομοεθνών του για να κυνηγήσουν αγριογούρουνα, σωριάστηκε αιμόφυρτος και οι φίλοι του τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Όμως, η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή κι έτσι παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Βόλου.

Ο άτυχος άνδρας διασωληνώθηκε και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, αλλά δίνει πλέον μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Έρευνα για τις συνθήκες του τραυματισμού του διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ρήγα Φεραίου και ο κυνηγός που τον τραυμάτισε κρατείται για οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.