spot_img
34.8 C
Rafina
Πέμπτη, 27 Αυγούστου, 2026
spot_img

Σήμερα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

 

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας ανάθεσης της μελέτης «ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ- ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΜΕΛΕΤΗ) ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ “ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ” ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» και έγκριση της 8/2020 μελέτης.
  2. Λήψη απόφασης περί αποδοχής συνεργασίας για την διερεύνηση υφιστάμενων και νέων αναπτυξιακών  εργαλείων για την  αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων από δημόσιους φορείς προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.
  3. Λήψη απόφασης περί μεταβίβασης και κατανομής των επιχορηγήσεων έτους 2020 στις Σχολικές Επιτροπές.
  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του τελικού κειμένου του Καταστατικού της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας για τον Πολιτισμό, Παιδεία και Περιβάλλον Ο.Τ.Α., στην οποία συμμετέχει ο Δήμος με την υπ’ αριθ. 286/2019 προηγούμενη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.
  5. Λήψη απόφασης περί έναρξης διαδικασίας απαλλοτρίωσης τμήματος ακινήτου κατ’ εφαρμογή της απόφασης 530/2018 Δημοτικού Συμβουλίου.
  6. Λήψη απόφασης περί επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για την πραγματοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων & δραστηριοτήτων.
  7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης δέσμευσης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για την ένταξη της πράξης του Μέτρου 8, Υπομέτρου 8.3 με τίτλο: «Πρόληψη ζημιών σε δάση εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, φυσικών καταστροφών και καταστροφικών συμβάντων» του ΠΑΑ 2014-2020,  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αυτή την εβδομάδα

Πανηγυρικός Εσπερινός στη Ραφήνα, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου – ευλογήθηκαν και οι φανουρόπιτες- φωτο βίντεο rpn

Εχθές Πέμπτη 26/8 πραγματοποιηθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός και ευλογήθηκαν οι...

Ξεκινά η μεγαλύτερη επιδότηση για νέο αυτοκίνητο στην Ελλάδα- «Πράσινο φως» για το Κοινωνικό Leasing

Τον δρόμο για το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιδοτούμενης μίσθωσης αυτοκινήτων...

Κατεδαφίστηκε το κτήριο του Μπάντμιντον στο Γουδή μετά την πυρκαγιά του καλοκαιριού

Στην κατεδάφιση του κτηρίου του πρώην Ολυμπιακού Κέντρου Μπάντμιντον...

Ιός του Δυτικού Νείλου: Δεν καταγράφονται νέα κρούσματα στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, στο πλαίσιο της συνεχούς...

ΝΕΑ

Ξεκινά η μεγαλύτερη επιδότηση για νέο αυτοκίνητο στην Ελλάδα- «Πράσινο φως» για το Κοινωνικό Leasing

Τον δρόμο για το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιδοτούμενης μίσθωσης αυτοκινήτων...

Κατεδαφίστηκε το κτήριο του Μπάντμιντον στο Γουδή μετά την πυρκαγιά του καλοκαιριού

Στην κατεδάφιση του κτηρίου του πρώην Ολυμπιακού Κέντρου Μπάντμιντον...

Ο Πάνος Μουζουράκης σήμερα στο Marathon Village

Σήμερα Πέμπτη ο Πάνος Μουζουράκης ετοιμάζεται να ταξιδέψει το...

RPN.GR