Σκλαβενίτης-Μασούτης:Μπόνους εκατομμυρίων ευρώ στους εργαζομένους τους

374

Η εταιρεία Σκλαβενίτης μοίρασε έκτακτο bonus ύψους 5 εκατ. ευρώ στους 25.000 εργαζομένους της σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει ήδη καταβληθεί και τονίζουν πως γίνεται ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλλει

Να σημειωθεί πως η Σκλαβενίτης σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς δρομολογεί έκτακτες προσλήψεις άνω των 1.000 εργαζομένων, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Η εταιρεία της μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μασούτης προχώρησε στην κίνηση διανομής του 30% των ετήσιων καθαρών κερδών στους εργαζομένους της.

Το συνολικό ύψος της οικονομικής ενίσχυσης αναμένεται να ανέλθει σε ποσό άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ, όπως εκτιμάται με βάση τα διαθέσιμα οικονομικά στοιχεία. Η επιπρόσθετη αυτή αμοιβή θα χορηγηθεί τον Δεκέμβριο 2020, με βάση τα ετήσια καθαρά κέρδη της εταιρείας, στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, ταμίες, πωλητές, αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων σε αυτήν τη δοκιμασία.