Σκληρή απάντηση Χρήστου Τσεμπέρη για τον ερανικό λογαριασμό των πυρόπληκτων : Η Ραφήνα δεν είναι Ηλεία!

960

Ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και εκπρόσωπος της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστος Τσεμπέρης,με σκληρό δημοσίευμα απαντά και ”φωτογραφίζει” τον επικεφαλής της παράταξης ”Δημοτική Αλλαγή” ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική και προσωπική επίθεση το πρωί κατά του δημάρχου Ραφήνας -Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού σχετικά με τον ερανικό λογαριασμό των πυρόπληκτων:

Ο πολυφωτογραφημένος και δαιμόνιος επικεφαλής δημοτικής παράταξης της πόλης μας, «ανακάλυψε» «απόσπαση χρημάτων» και «ύποπτες μεθοδεύσεις του Δημάρχου» στη διαχείριση του Ερανικού Λογαριασμού και ως εκ τούτου σημειώνει σε α’ενικό ότι «κάνεις ιδιαίτερα δύσκολο να σου εμπιστευόμαστε τη Διοίκηση του Δήμου…»

Χωρίς καμία διάθεση να τρομάξω το συνάδελφο, κάποιος πρέπει να του πει με εύσχημο τρόπο ότι ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου ΔΕΝ είναι μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης του Ερανικού Λογαριασμού. Δεν ήταν ΠΟΤΕ. Δυο χρόνια, ακόμη να το μάθει?

Επίσης να του θυμίζω με τρόπο, ότι οι πολίτες με την ετυμηγορία τους και όχι αυτός, είναι εκείνοι που εμπιστεύονται με την ψήφο τους σε ποιους θα δώσουν τη διοίκηση. Είναι ακριβώς οι ίδιοι που τον κατέταξαν εκεί που τον κατέταξαν. Την επόμενη φορά θα ρωτάμε και τον ίδιο αν συμφωνεί με τη λαϊκή ετυμηγορία.

Να τον πληροφορήσω διακριτικά επίσης ότι Ραφήνα ΔΕΝ είναι Ηλεία που ακόμη ψάχνουμε τα χρήματα των πολιτών. Άλλες εποχές , άλλες λογικές, άλλοι άνθρωποι…

Η επιτροπή διαχείρισης κινείται από την αρχή με σοβαρότητα, απόλυτη διαφάνεια και για το μέγιστο όφελος των συμπολιτών μας. Έτσι δόθηκε αναλογικά και αυτόματα στους δικαιούχους το πρώτο μέρος του ποσού, με προβλέψεις για «Κόκκινα» , «Κίτρινα» και «Πράσινα» στις κατηγορίες ζημίας, και προχωράει με σοβαρότητα στη διαχείριση και του επόμενου κομματιού επ ωφελεία των συμπολιτών μας και μόνο. Βιάζεστε , όπως πάντα.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα το έργο μας, και σας αφήνουμε με μεγάλη χαρά την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ στις φωτογραφίσεις , τη σπέκουλα και τη δημιουργία εντυπώσεων. Δεν είναι δα και η πρώτη φορά, ούτε θα είναι και η τελευταία.