spot_img
32.7 C
Rafina
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
spot_img

Σοκ στην Πάρο: Νεκρό βρέφος 5 μηνών – Συνελήφθησαν οι γονείς του για θανατηφόρα έκθεση – rpn

 

 

 

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την τραγική υπόθεση θανάτου ενός βρέφους 5 μηνών στην Πάρο. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 8 Ιουνίου, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη των γονιών του άτυχου παιδιού, οι οποίοι κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Πιθανή έκθεση στον ήλιο για πολλές ώρες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρέφος φέρεται να είχε εκτεθεί για αρκετές ώρες στον ήλιο κατά τη διάρκεια παραμονής της οικογένειας σε παραλία του νησιού. Η θερμική καταπόνηση του παιδιού αποτελεί ένα από τα κύρια σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές ως αιτία για την τραγική κατάληξη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η 36χρονη μητέρα μετέφερε το βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν, ενώ όπως αναφέρουν πηγές, είχε ήδη υποστεί σοβαρή θερμοπληξία.

Συνελήφθησαν οι γονείς – Αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 43χρονου πατέρα και της 36χρονης μητέρας, αμφότεροι αλβανικής καταγωγής, με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ βρίσκονται υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Πάρου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στο εάν ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε θερμοπληξία ή σε άλλο παράγοντα.

Οι Αρχές εξετάζουν επίσης αν υπήρξε οποιαδήποτε μορφή αμέλειας ή αδυναμία αντίδρασης από την πλευρά των γονιών, που οδήγησε στον θάνατο του παιδιού.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, ενώ οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αναμένεται και η απολογία των γονέων στον εισαγγελέα.

Αυτή την εβδομάδα

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Βασίλη Οικονόμου στην Παλλήνη (φωτο- βίντεο RPN.GR)

Η εντυπωσιακή εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες Μπροστά – Τι...

Ραφήνα: Στο Άσπρο Γίδι η γεύση γίνεται εμπειρία! Burger+κοτομπουκιές μόνο 10,50

Ανακάλυψε τις αγαπημένες γεύσεις που ξεχωρίζουν! Που αλλού. Στο...

30 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου – Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του παρακαταθήκη

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Ανδρέα...

ΝΕΑ

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Ραφήνα: Στο Άσπρο Γίδι η γεύση γίνεται εμπειρία! Burger+κοτομπουκιές μόνο 10,50

Ανακάλυψε τις αγαπημένες γεύσεις που ξεχωρίζουν! Που αλλού. Στο...

Πρόσκληση στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Μάκη Βορίδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Όλοι μαζί στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Υπουργού μας...

Παραλίες σε Ραφήνα, Νέα Μάκρη και Αρτέμιδα στη λίστα με τις 29 ακατάλληλες για κολύμπι στην Αττική

Ανησυχία προκαλούν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών μετρήσεων του Πανελλήνιου...

Δήμος Μαραθώνος: Νέοι βανδαλισμοί σε σχολικές κτιριακές εγκαταστάσεις

Για τέταρτη φορά, οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου &...

RPN.GR