Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος:Κύριε δήμαρχε περιμένουμε εδώ και δυο μήνες συνάντηση

330

 

Θέμα: «Προγραμματισμός και ορισμός συνάντησης»

Κύριε Δήμαρχε,

 Δύο (2) μήνες μετά το έγγραφο που σας είχαμε αποστείλει (Αριθμ. Πρωτ.: 24/23-9-2020) για τον προγραμματισμό και ορισμό συνάντησης μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, απάντηση για την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της δεν έχουμε λάβει.

          Η μόνη ενημέρωση που είχαμε σχετικά, ήταν από τον Αντιδήμαρχο κ. Σερέτη Χρήστο που εξέφρασε την επιθυμία σας η συνάντηση να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των μέτρων που ισχύουν κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================

          Όπως ήταν φυσικό, συμφωνήσαμε και ζητήσαμε να οριστεί το συντομότερο δυνατό ο χρόνος και ο τρόπος διεξαγωγής της. Ταυτόχρονα, ζητήσαμε η συγκεκριμένη συνάντηση να μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του YouTube, όπως γίνεται με την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, φυσικά εκτός χρόνου εργασίας.

Με αυτό τον τρόπο και εν μέσω σκληρών μέτρων που έχουν ληφθεί ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει την Χώρα μας και την απαγόρευση συγκεντρώσεων – Γενικών Συνελεύσεων, θα δοθεί η ευκαιρία στους εργαζόμενους – Μέλη μας  να παρακολουθήσουν την συνάντηση, να ενημερωθούν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Κύριε Δήμαρχε,

  Ο χρόνος κυλά εις βάρος των εργαζομένων και της ομαλής λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου μας. Τα προβλήματα είναι πολλά, μεγάλα και άλυτα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δυστυχώς γίνονται ακόμη μεγαλύτερα με την πάροδο του χρόνου με κίνδυνο να βρεθούμε σε αδιέξοδο. Απαιτούνται ουσιαστικές και οριστικές απαντήσεις που θα καθορίσουν τόσο το μέλλον των Εργαζομένων και των Υπηρεσιών όσο και  τις περαιτέρω ενέργειες του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

          Αναμένουμε άμεσα απάντησή σας.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γεν. Γραμματέα              Νίκος Κρέτσης                                                                         Πέτρος Σταρράς