Σπύρος Κάρλος : Καταντήσατε την Πλατεία Πικερμίου τσάμπα πάρκινγκ

573

 

Όταν προ μηνών είχα προτείνει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης για μοτοσικλέτες πέριξ της πλατείας της Ραφήνας ο κ. Δήμαρχος με χλεύασε.

Προ ημερών επεβλήθη πρόστιμο σε παρανόμως σταθμευμένη μοτοσικλέτα πάνω στην πλατεία, και θεωρούμε ότι ο Δήμος καλώς έπραξε, ενώ θα πρέπει να συνεχιστούν οι έλεγχοι.

Ωστόσο κ. Μπουρνούς εσείς που καθημερινά ανεβάζετε στο διαδίκτυο φωτογραφίες ”για ψύλλου πήδημα”, εμείς ως ”Δημοτική Αλλαγή” κάνουμε επιλεκτικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις για την καθημερινότητα του πολίτη.

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================

Σήμερα το πρωί στην πλατεία ”Μιλτιάδη Έβερτ” στο Πικέρμι ήταν σταθμευμένα…τέσσερα ΙΧ και δύο μοτοσυκλέτες και δεν ενδιαφέρθηκε καμία υπηρεσία σας. Ξέρετε γιατί παρατηρείται καθημερινά αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο? Γιατί στήσατε αυτό το τεράστιο κουτί ανακύκλωσης σε λάθος μέρος και καταντήσατε την πλατεία τσάμπα πάρκινγκ!

Ανενόχλητα ανεβαίνουν στην πλατεία στα οχήματα, αφού οι ιδιοκτήτες τους δεν κάνουν ανακύκλωση αλλά πίνουν καφέ… Ελπίζουμε να παρέμβετε άμεσα για να μην ξαναδούμε ποτέ τέτοιες εικόνες…

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΛΟΣ

Επικεφαλής Δημοτικής Αλλαγής