Στα σκουπίδια κατέληξαν παλιόρουχα με κρυμμένα 25.000 ευρώ!

341

Η προσπάθεια μιας οικογένειας στην Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης να “κρύψουν” σε ασφαλές μέρος ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, λίγο έλειψε να τους στοιχίσει πολύ ακριβά!

Όπως λένε οι πληροφορίες του cretalive.gr, οι περίπου 25.000 ευρώ, που ήταν σε δεσμίδες είχαν “καταχωνιαστεί” σε κάποια παλιόρουχα, στο πατρικό σπίτι της οικογένειας, με την εκτίμηση ότι κανείς δεν θα σκεφτεί να ψάξει εκεί. Έλα όμως που αποφάσισε η ηλικιωμένη γιαγιά να κάνει “γενική” καθαριότητα στο σπίτι και να πετάξει στα σκουπίδια ότι θεωρούσε άχρηστο!
Αυτό και έπραξε, πετώντας στον κάδο και τα παλιόρουχα με τα χρήματα, χωρίς φυσικά να έχει καμία γνώση για τον μικρό “θησαυρό”. Και για να συμπληρωθεί η ατυχία, το απορριμματοφόρο πέρασε σχεδόν αμέσως και περισυνέλεξε ότι υπήρχε στον κάδο!

Όπως είναι φυσικό, όταν έγινε αντιληπτό ότι τα χρήματα οδεύουν προς την χωματερή, η οικογένεια ξεκίνησε ένα “αγώνα δρόμου”. Ζήτησε τη βοήθεια των αρμοδίων του Δήμου, έβαλε μηχανήματα και “χέρια” να ψάχνουν και τελικά, μετά από ώρες εντοπίστηκαν τα “χρυσά” παλιόρουχα. Όπως είναι φυσικό, πάνω στα σκουπίδια “στήθηκε χορός” ενώ υποπτευόμαστε ότι η επόμενη κρυψώνα θα … εξεταστεί πολύ σοβαρά!