spot_img
16.5 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς Κάρολος, μετά από παρενέργειες της θεραπείας του καρκίνου – RPN

 

 

 

Ο βασιλιάς Κάρολος ακύρωσε τις δημόσιες υποχρεώσεις του για την Παρασκευή (28/3), αφού αντιμετώπισε προσωρινές παρενέργειες κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης θεραπείας για τον καρκίνο, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Οι παρενέργειες απαιτούσαν σύντομη περίοδο παρακολούθησης στο νοσοκομείο, πρόσθεσε, ενώ ο Βασιλιάς έχει επιστρέψει τώρα στο Κλάρενζ Χάους.

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Μπέρμιγχαμ για ένα πολυάσχολο πρόγραμμα αρραβώνων την Παρασκευή, το οποίο περιελάμβανε μια περιοδεία στο Βασιλικό Μπαλέτο της πόλης.

Το παλάτι ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά τον Φεβρουάριο του 2024.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ είπε ότι επηρεάστηκαν επίσης οι συναντήσεις με τρεις πρεσβευτές την Πέμπτη.

«Αύριο, επρόκειτο να αναλάβει τέσσερις δημόσιες υποχρεώσεις στο Μπέρμιγχαμ και είναι πολύ απογοητευμένος που τους έλειπε σε αυτή την περίσταση», προστίθεται στην ανακοίνωση του παλατιού.

«Ελπίζει πολύ ότι θα μπορέσουν να προγραμματίσουν εκ νέου σε εύθετο χρόνο και ζητά τη βαθύτατη συγγνώμη του σε όλους εκείνους που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη επίσκεψη».

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 7 Απριλίου για 5 θέματα

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Ραφήνα Πικέρμι: Που θα δηλώσετε τις ζημιές από την κακοκαιρία ERMINIO στην κατοικία ή την επιχείρησή σας

Ανακοίνωση Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για δηλώσεις ζημιών σε...

ΝΕΑ

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

RPN.GR