spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Συγγρού: «Ο εργολάβος και ο μηχανικός που φταίνε για το μπαλκόνι έχουν πεθάνει…»

 

 

Για τέταρτη ημέρα εξακολουθεί να κρέμεται το μπαλκόνι σε ξενοδοχείο της Συγγρού που έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η αποξήλωση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (24/1) ενώ ο εκπρόσωπος της εταιρείας διαχείρισης υποστηρίζει πως το μπαλκόνι αποκολλήθηκε εξαιτίας κακοτεχνίας και το φταίξιμο είναι του εργολάβου και του μηχανικού που… έχουν πεθάνει. 

«Ολα ξεκίνησαν το Σάββατο (21/1) όταν ακούστηκε ένας γδούπος και ο υπάλληλος της ρεσεψιόν διαπίστωσε τι είχε συμβεί «ειδοποίησε την ιδιοκτησία, άμεσα την Πυροσβεστική που έκοψε το ρεύμα. Ειδοποιήσαμε αμέσως εμείς την Αστυνομία και την Πολεοδομία με τεράστια καθυστέρηση της Πολεοδομίας που ζητήσαμε να απομακρυνθεί αμέσως και μας είπαν να,… φυλάει το μπαλκόνι περιπολικό για να έρθουν να το δουν. Μετά από τεράστιες πιέσεις ήρθαν την Κυριακή και σήμερα το απόγευμα θα απομακρυνθεί με γερανοφόρο. Η Πολεοδομία είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τη στατικότητα του κτηρίου» είπε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Κώστας Σπηλιόπουλος.

Οσο για το πώς συνέβη το περιστατικό, ο κ. Σπηλιόπουλος είπε πως «είναι κακοτεχνία του 1972. Το τσιμέντο, τα σκυροδέματα. Δεν γέμισε σωστά, το σίδερο αντί να το βάλουν πάνω το έβαλαν κάτω». Οσο για το ποιος ευθύνεται, απάντησε «ο εργολάβος και ο μηχανικός φταίνε, έχουν πεθάνει αυτοί! Ο ιδιοκτήτης δεν φταίει. Η εταιρεία που έχει το ξενοδοχείο τώρα το αγόρασε, πριν 15 χρόνια και τα μπαλκόνια είναι από το ’72. Υπάρχει επίσημη μελέτη στατικότητας από πολυεθνική που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της το ξενοδοχείο».

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR