spot_img
18 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Μιχαλακόπουλο

 

 

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε στο Α` Νεκροταφείο τον σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

Το ύστατο αντίο στον αλησμόνητο «ποιητή Τιμολέων Φανφάρα», που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85, είπαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και του πολιτικού κόσμου, καθώς και απλοί πολίτες.

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του μεγάλου και πολυβραβευμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιώργου Μιχαλακόπουλου, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Το παρών έδωσαν τόσο συγγενείς, συνεργάτες, φίλοι αλλά και θαυμαστές του, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν. Παρά την παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων στη μνήμη του, να ενισχυθεί οικονομικά το Σπίτι του Ηθοποιού και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εστάλησαν μεταξύ άλλων στεφάνια από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και από ηθοποιούς όπως η Κάτια Δανδουλάκη, αλλά και από τον πολιτικό χώρο. Στεφάνι έστειλε και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ενώ το παρών έδωσε στην κηδεία και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όσοι μίλησαν στις κάμερες για τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο ανέφεραν το πόσο σπουδαίος ηθοποιός ήταν, το πόσο σοφός καθηγητής ήταν και το ότι άφησε πίσω του μεγάλη παρακαταθήκη.

Πηγή: ΕΡΤ

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR