spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Συγκίνηση στον γάμο του αδερφού του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη

 

 

«Μένω εδώ, γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου» ορκίστηκαν σιωπηλά ο ένας στον άλλο στον πρώτο χορό μετά τον θρησκευτικό γάμο τους και τη βάφτιση της κορούλας τους ο αδελφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη Τριαντάφυλλος και η αγαπημένη του, ηθοποιός Πωλίνα Φιλίππου, τιμώντας έτσι και τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι με πολιτικό γάμο, λίγο πριν από τον ερχομό της κόρης του. Φέτος οι δυο τους ενώθηκαν και με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ενώ βάφτισαν τον καρπό του έρωτά τους. Το διπλό μυστήριο τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε κτήμα στις Αχαρνές.

Κουμπάρος ήταν ο κολλητός του ζεύγους Γιώργος Χριστοδούλου, ενώ νονοί της νεοφώτιστης, οι επίσης φίλοι τους Λεωνίδας Δαδίτσος και Μαρία Φραγκούλη. Η μικρή βαφτίστηκε Αθηνά, από τη μητέρα του γαμπρού, ενώ μαζί με τις μπομπονιέρες οι καλεσμένοι πήραν ροζ καρτελάκια σε σχήμα καρδιάς, που έγραφαν τίτλους και ρεφρέν από τις επιτυχίες του Παντελή, όπως «Όνειρο ζω», «Στο φανάρι», «Πυρκαγιά», «Πάρα πολύ» κ.ά.

Η Πωλίνα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς», όταν ήταν μικρούλα, επέλεξε ένα απλό αλλά άκρως εντυπωσιακό στράπλες νυφικό, που την έδειχνε αριστοκρατική και σέξι ταυτόχρονα. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έναν ωραίο κότσο, φορούσε πέπλο και έλαμπε από ευτυχία. Από την άλλη μεριά, ο Φίλιος, όπως φωνάζουν οι δικοί του άνθρωποι τον Τριαντάφυλλο, ήταν ντυμένος με μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Ο πρώτος χορός

Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, που διήρκεσε μέχρι το πρωί, και οι καλεσμένοι -μεταξύ των οποίων και ο Βαλεντίνο- διασκέδασαν και ευχήθηκαν στο ανδρόγυνο κάθε ευτυχία. Ο πρώτος χορός του ζευγαριού έγινε υπό τη μελωδία του τραγουδιού «Τα σχοινιά σου», μία από τις μεγαλύτερες και τελευταίες επιτυχίες του αξέχαστου Παντελή. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο γαμπρός και ο μικρότερος αδερφός του Νίνο τραγούδησαν κάποια κομμάτια του Παντελή, εισπράττοντας το θερμότερο χειροκρότημα των συγκινημένων καλεσμένων.

Αυτή την εβδομάδα

Πυρκαγιές: Αποζημίωση έως 100% για επισκευή ή ανακατασκευή κατοικιών από τον Σεπτέμβριο

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η υποβολή...

Voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς: Η προθεσμία, οι δικαιούχοι και τα λάθη που «κόβουν» την αίτηση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για...

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΝΕΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

RPN.GR