Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το πρωί καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες, παρενόχλησε δύο ανήλικες εντός του καταστήματος καφέ στο οποίο εργαζόταν στο Γκάζι.
Oπως προκύπτει από τις καταγγελίες, λίγο μετά τις 9:00 το πρωί, δύο ανήλικες 17 και 16 ετών επισκέφθηκαν την καφετέρια στην οδό Περσεφόνης.
Ενώ βρίσκονταν εντός του καταστήματος, οι δύο ανήλικες κατευθύνθηκαν προς την τουαλέτα, με τον 20χρονο να τις ακολουθεί και να τις παρενοχλεί, προβαίνοντας σύμφωνα με την αστυνομία σε άσεμνες πράξεις.
Τα δύο ανήλικα κορίτσια κάλεσαν την αστυνομία καταγγέλλοντας πως τις θώπευσε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.































