Ο Σύλλογος Κρητών Ραφήνας-Πικερμίου, ξεφάντωσε με την έναρξη της Αποκριάς.

557
www.rpn.gr sillogow kritwn rafinaspikermioy

Με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας-Πικερμίου και Αντιδήμαρχο Δημήτρη Κατσουλάκη και άξιους συμπαραστάτες τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Συντιχάκη, τον Γενικό Γρααμματέα Γιώργο Μαρκαντώνη και όλα τα μέλη του Δ.Σ, όλοι όσοι βρέθηκαν σε γνωστή ταβέρνα επι της Λεωφ. Μαραθώνος , πέρασαν μια όμορφη βραδιά με την ευκαιρία της έναρξης της Αποκριάς και το κάλεσμα του Συλλόγου για ένα ξεχωριστό κρητικό γλέντι!

Περισσότεροι απο 400 προσκεκλημένοι, κατέκλυσαν τον χώρο της ταβέρνας,όπου η ορχήστρα, οι ατελείωτοι κρητικοί μεζέδες και τα πλούσια εδέσματα έκλεψαν την παράσταση.

Ρακιές , σφακιανή μακαρονάδα, απάκια, μυτζιθροπιτάκια …και πολύ λύρα απο τον Γιώργο Σκορδαλό κράτησαν στα τραπέζια τους αλλά και τη πίστα τους καλεσμένους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο χθεσινό γλέντι, οι Κρήτες , τίμησαν και τα παιδιά τους που εισήχθησαν στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και ήταν οι : Γεωργα Αθανασία, Κική Σταματίνα-Μαρία, Μεϊδάνη Αθηνά, Νικολουδάκης Δημήτρης, Παπαδάκης Ιωάννης, Παπαϊωάννου Ειρήνη και Τράκας Χρήστος.

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν

  • ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ρ-Π Δημήτρης Κατσουλάκης
  • ο Δήμαρχος Ρ-Π Ευάγγελος Μπουρνούς,
  • ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Πέππας ο οποίος μετέφερε και τον χαιρετισμό του εκ Κρήτης Περιφερειάρχη αττικής Γιώργου Πατούλη
  • ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Κρητών Γ. Μαρκαντώνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μνήμη του Νίκου Ξυλούρη (πέρασαν 40 χρόνια απο τον θάνατό του)
  • Στη χθεσινή βραδιά γλεντιού , εκτός απο τους προαναφερομένους είδαμε και τους : πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Μώρο, Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Καλφαντή, πρόεδρο του ΝΠΔΔ “Φ. Καβουνίδης” Γεράσιμο Βουδούρη, Άρη Μπουράνη δημ. σύμβουλο, Μιχάλη Γκολεμά πρόεδρο τοπικού συμβουλίου Ραφήνας, Γιώργο Κική τοπικό σύμβουλο, τοπική σύμβουλο Λουλάκη Κωνσταντίνα, Πέτρο Βλαχάκη π. Αντιδήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, τ. τοπικό σύμβουλο Άγγελο Χοβαρδά, Λιάνα παπανδρέου Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Ρ-Π, Ευγενία Καπριγιάννη Διευθύντρια του ΝΠΔΔ “Φ. Καβουνίδης”, Αθηνά Λαδοπούλου μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ι.Ν Παναγίας Παντοβασίλισσας Ραφήνας, τον γυμναστή Μιχάλη Λελεκίδη, π. Πρόεδρο του Α..Π.Ο “Θύελλα” Ραφήνας Μπάμπη Μπίλιο, Πρόεδρο του Α.Ο. Τρίγλιας Ραφήνας Γιώργο Χαχολάκη με πολλά μέλη του Δ.Σ και μέλη του Συλλόγου, Αντώνης Τζιτζικαλάκης πρόεδρος του Συλλόγου “Αγία Τριάδα”, τον δικηγόρο Γιώργο Παπαδουκάκη και πολλούς συμπολίτες μας και φίλους του Συλλόγου Κρητών , φωτογραφίες των οποίων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Η χθεσινή βραδιά ήταν επίσης και για ένα ακόμη λόγο ξεχωριστή για τον πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας-Πικερμίου Δημήτρη Κατσουλάκη , καθώς η αγαπημένη του σύζυγος είχε τα γενέθλια της και με τις ευχές όλων έσβησε τα κεράκια της τούρτας που της προσφέρθηκε.

Δημήτρης Αντωνάκος