spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Συμφιλίωση Τσεβά – Ξηντάρα; Αναιμικές οι ελπίδες, αλλά υπάρχουν… – rpn

Στο φιλότιμο και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες τους και τον τόπο, οφείλονται οι προσπάθειες επαναπροσέγγισης και πολιτικής συμφιλίωσης με τη Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά, του τ. Αντιδημάρχου Κώστα Ξηντάρα και των αιρετών συνεργατών του.

Οι συναντήσεις και οι κουβέντες έγιναν (με πρωτοβουλία της Δημάρχου) παρά το γεγονός ότι ήταν αποφασισμένοι να μείνουν αμετακίνητοι στην αρχική τους θέση, αυτή της παραίτησης από διοικητικά πόστα και απόσχισης του διοικητικού σχήματος.

Ο λόγος ήταν ο ίδιος που ισχύει και τώρα, οπότε και κρίνουν ως «αναιμικές» τις ελπίδες κοινής μελλοντικής αυτοδιοικητικής διαδρομής: η Δήμαρχος δεν πείθει ότι έχει κατανοήσει τα λάθη της ούτε φαίνεται διατεθειμένη για μεταστροφή και αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της.

Με ιδιαίτερα χαμηλό λοιπόν, τον πήχη των προσδοκιών, η πλευρά Ξηντάρα κάνει λόγο για σύντομη πίστωση χρόνου, η οποία δόθηκε στην κα Τσεβά, προκειμένου ν’ αναθεωρήσει απόψεις και συμπεριφορές, υιοθετώντας συναδελφική στάση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή έκβαση της δημοτικής θητείας.

Ό,τι και να ειπωθεί πάντως ή όσα και να γράψουμε εμείς, μόνο ο χρόνος και η άσκηση πολιτικής στην πράξη, θα δείξουν ότι η Δήμαρχος έβαλε το απαιτούμενο νερό στο κρασί της, συνειδητοποιώντας ότι η Αυτοδιοίκηση είναι… ομαδικό σπόρ!

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR