spot_img
19.8 C
Rafina
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Συναγερμός για τον «δράκο» των ασανσέρ – Δυο επιθέσεις σε παιδιά

 

 

 

Ανατριχιάζει η περιγραφή της 13χρονης που επιχείρησε να βιάσει ο «δράκος των ασανσέρ» στον Άγιο Παντελεήμονα, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβουν.

Η 13χρονη, μιλώντας στο Mega, εξομολογήθηκε πως «πήγα στο ασανσέρ και τότε ένας άνδρας ήρθε στο ασανσέρ και με ρωτάει. Είπε κάποιο όνομα κι αν ξέρω το σπίτι του, εγώ είπα όχι. Κι όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, αυτός μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα».

Η ανήλικη συνεχίζει την περιγραφή της, λέγοντας: «Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου για να μην μπορώ».

Με τη σειρά της η μητέρα της 13χρονης συμπλήρωσε ότι «καθώς γυρνούσε το παιδί, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Ακούω ένα ουρλιαχτό, ένα “α”. Μετά στη συνέχεια, άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Λέω στον άντρα μου, το παιδί. Έρχεται το παιδί με φόβο και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει: “μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ”».

Δύο επιθέσεις σε παιδιά στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο δράστης έχει επιτεθεί σεξουαλικά σε δύο κορίτσια, με πρώτο θύμα τη 13χρονη. Λίγο πριν τις 13:00 της Δευτέρας (22/1) ενώ εισερχόταν στην πολυκατοικία που διαμένει, άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να την τρομάξει, απειλώντας την ακόμη και πως θα την σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας την ανάγκασε να παραμείνει μέσα στο ασανσέρ, τη θώπευσε στο στήθος και έπειτα εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (24/1) έγινε και δεύτερη καταγγελία στο Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα από ένα 14χρονο κορίτσι από την Αλβανία. Η 14χρονη, μαζί με τη μητέρας της, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι την Κυριακή (21/1) και περί ώρα 16:50 το απόγευμα, επιστρέφοντας στο σπίτι της και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και μέσα μπήκε ένας άνδρας που δεν γνώριζε.

Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και σπαστά ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς το σπίτι της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτή την εβδομάδα

Μάτι: Κατέρρευσε τμήμα σκάλας προς την παραλία – Επείγον αίτημα για μέτρα ασφαλείας

Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί η σκάλα που οδηγεί στην...

Νέα δικαστική εξέλιξη για τον αεροπορικό θόρυβο από το αεροδρόμιο στα Σπάτα

Νέα εξέλιξη στη δικαστική διεκδίκηση για την αντιμετώπιση του...

Παιανιακός – Θύελλα Ραφήνας 0-14: Εμφατική πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ

Ευρεία νίκη με 14-0 επί του Παιανιακού πέτυχε εκτός...

Pizza Fan: Πληροφορίες για πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε κρυφό δωμάτιο στην κατοικία του ιδιοκτήτη

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ και κοσμήματα φέρονται να...

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου επιστρέφει η χειμερινή ώρα —...

ΝΕΑ

Νέα δικαστική εξέλιξη για τον αεροπορικό θόρυβο από το αεροδρόμιο στα Σπάτα

Νέα εξέλιξη στη δικαστική διεκδίκηση για την αντιμετώπιση του...

Παιανιακός – Θύελλα Ραφήνας 0-14: Εμφατική πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ

Ευρεία νίκη με 14-0 επί του Παιανιακού πέτυχε εκτός...

Pizza Fan: Πληροφορίες για πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε κρυφό δωμάτιο στην κατοικία του ιδιοκτήτη

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ και κοσμήματα φέρονται να...

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου επιστρέφει η χειμερινή ώρα —...

Ισχυρός σεισμός στο Θιβέτ: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για μέγεθος 7

Διαφορετικές εκτιμήσεις για το εστιακό βάθος μεταδίδουν τα μέσα...

Γιώργος Κώτσηρας: Ποιος είναι ο αναπληρωτής υπουργός που κατέρρευσε στη Βουλή

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου ο...

RPN.GR