Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Θανάση Αυγερινού με τον Πύραρχο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης κ. Δημοσθένη Ραγκαβά

402

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός στο πλαίσιο των προγραμματισμένων του συναντήσεων με τους εκπροσώπους της Πυροσβεστικής της Ανατολικής Αττικής, υποδέχτηκε στο γραφείο του την Τρίτη 12 Νοεμβρίου τον Πύραρχο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης κ. Δημοσθένη Ραγκαβά.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους είχαν την δυνατότητα να αναπτύξουν μια διεξοδική συζήτηση με τα συμπεράσματα που έχουν προκύψει από την φετινή αντιπυρική περίοδο.

Ιδιαίτερα, συζήτησαν το μείζον θέμα της πυροπροστασίας του πάρκου Σχινιά στο οποίο θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης του πάρκου για την ελαχιστοποίηση κινδύνου, πρωτίστως των χιλιάδων πολιτών που επισκέπτονται το πάρκο κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και του ίδιου του πάρκου, το οποίο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία Naturaτης Αττικής, καθιστώντας την περιοχή παγκοσμίου ενδιαφέροντος, λόγω και του ιστορικού Δήμου Μαραθώνα στον οποίο ανήκει.