Συνάντηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής και Δημάρχους της περιοχής

390

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Σαρωνικού, αναφέρει την τοποθέτηση του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Φιλίππου στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Νικολάου και του Περιφερειάρχη του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής και των Δημάρχων Ανατολικής Αττικής. Ακολουθεί το δελτίο τύπου

“Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο είχαν χθες Τρίτη 1 Οκτωβρίου στο Επισκοπείο της Μητρόπολης στα Σπάτα – μετά από πρόσκληση του Σεβασμιότατου – ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Νίκος Πέππας και οι οκτώ Δήμαρχοι της Μητροπόλεως. Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Κορωπίου κ. Δημήτρης Κιούσης, Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς, Μαρκοπούλου κ. Κώστας Αλλαγιάννης, Παιανίας κ. Ισίδωρος Μάδης, Παλλήνης κ. Θανάσης Ζούτσος, Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου και Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Δημήτρης Μάρκου.
Στη συνάντηση, αφού όλοι οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την πρωτοβουλία που ανέλαβε, στη συνέχεια συζήτησαν τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής και συμφώνησαν σε τακτά χρονικά διαστήματα να πραγματοποιούνται ανάλογες συναντήσεις.
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Φιλίππου δήλωσε ότι το πλέον εκρηκτικό πρόβλημα για την Ανατολική Αττική είναι η διαχείριση των απορριμμάτων και ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα διάλογος προκειμένου να βρεθεί λύση για την αποκομιδή των απορριμμάτων τόσο του Δήμου Σαρωνικού όσο και όλης της Ανατολικής Αττικής γιατί με διώξεις και εισαγγελείς δεν λύνονται τα προβλήματα.”