Συνεχίζεται ο θόρυβος για το ραντεβού του…2022 στο Νοσοκομείο

334

Τι δήλωσε η επικεφαλής της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Δίνουμε άμεση λύση αυτή την εβδομάδα” επεσήμανε σε δηλώσεις της η επικεφαλής της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, με αφορμή το θόρυβο που προκάλεσε η είδηση ότι στο Νοσοκομείο Χανίων προγραμματίστηκε σε ηλικιωμένη ραντεβού για γαστροσκόπηση για το 2022!

“Υπήρξε άμεση παρέμβαση από το Υπουργείο Υγείας και τον ίδιο τον Υπουργό. Δόθηκε εντολή και από την Υγειονομική Περιφέρεια να διερευνηθεί το θέμα” ανέφερε η κ. Μπορμπουδάκη και υπογράμμισε: “Η διοίκηση του νοσοκομείου διερεύνησε το θέμα εχθές κι αποφασίστηκε να αυξηθούν τα εξωτερικά ιατρεία. Αναμένεται να έρθει κι επιπλέον επικουρικός αυτό το μήνα, και μέσα στην εβδομάδα θα επικαιροποιηθουν τα ραντεβού, θα μειωθεί ο χρόνος και θα ενημερωθούν οι ασθενείς”

Για τις γενικότερες καθυστερήσεις που παρατηρουνται στα ραντεβού στα νοσοκομεία, η κ. Μπορμπουδακη σχολίασε: “Έχει να κάνει με τις ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν, έχει να κάνει και με τη διαχείριση. Ένα τέτοιο θέμα διαχειριστικό παρουσιάστηκε το 2018 στο νοσοκομείο Χανίων. Δίνουμε άμεση λύση αυτή την εβδομάδα”