Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

789

Το Περιφερειακό Συμβούλιο συνεδριάζει στις 11-3-2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση πρακτικών της 27ης και 28ης Συνεδρίασης έτους 2019 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

2. Έγκριση για την υποβολή αιτήματος πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2020 στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

3. Έγκριση για την υποβολή αιτήματος πρόσληψης έκτακτου προσωπικού ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2020 στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

4. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την έκδοση λευκώματος που θα προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής για την Ολυμπιάδα 2020 στους επίσημους παράγοντες και τα τουριστικά γραφεία του Τόκυο. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

5. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη δημιουργία εικαστικού έργου της Περιφέρειας Αττικής για τη μεγάλη επέτειο του 1821. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

6. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την προκήρυξη καλλιτεχνικών, εικαστικών και λογοτεχνικών διαγωνισμών με θέμα την Επανάσταση του 1821. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

7. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη συνδιοργάνωση του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα AEGEAN 600 με τον Πανελλήνιο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ανοιχτής Θαλάσσης. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

8. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την Απόδοση ανταποδοτικού τέλους λαϊκών αγορών στους Δήμους χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής για το Β΄ εξάμηνο του 2019. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

9. Έγκριση σκοπιμότητας για τη συμμετοχή κτηνιάτρων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Αντωνάκου)

10. Έγκριση των όρων του σχεδίου της τροποποίησης – παράτασης της από 12/3/2018 προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ελευσίνας για τη «Μελέτη κατασκευής νέου βιοκλιματικού βρεφονηπιακού σταθμού στο Ο.Τ. 386 περιοχή αεροδρομίου του Δήμου Ελευσίνας». (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κοσμόπουλος)

11. Έγκριση των όρων του σχεδίου τροποποίησης – παράτασης της από 12/3/2018 προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Καλλιτεχνικός διαγωνισμός για την ανέγερση μνημείου σφουγγαράδων στα Αντικύθηρα». (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη)

12. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη διοργάνωση του Schoolwave για το έτος 2020. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Δουνδουλάκη)

13. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη διεξαγωγή σεμιναρίων συγγραφής σεναρίου από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Δουνδουλάκη)

14. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για το 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής APHRODITE CUP 2020. (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μ. Βάρσου)

15. Έγκριση λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας για εργασίες που θα εκτελεστούν στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση – Ανακατασκευή οδικών τμημάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού, Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ε. Κοσμίδη)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ