Τα σχολεία της Ραφήνας και του Πικερμίου που εντάσσονται στα (Σ.Δ.Ε.Υ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

1184

Μόλις χθες κυκλοφόρησε το ΦΕΚ που περιλαμβάνει την Επανασύσταση Σχολικών Δικτύων Εκπαίδευσης και Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

Το rpn.gr , όπως πάντα αποδέκτης των ΦΕΚ σας ενημερώνει άμεσα για τα σχολεία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που περιλαμβάνονται στα Σχολικά Δίκτυα Εκπαίδευσης και Υποστήριξης.

Τι είναι τα Σχολικά Δίκτυα Εκπαίδευσης και Υποστήριξης;

Τα Σχολικά Δίκτυα Εκπαίδευσης – Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ), αποτελούνται από σχολικές μονάδες και ΕΚ της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, καθώς και της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης και έχουν σκοπό την ενδυνάμωση και την προώθηση της συνεργασίας, καθώς και το συντονισμό του έργου των σχολικών μονάδων και Ε.Κ., για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προαγωγή συνολικά της ψυχοκοινωνικής τους υγείας.

Ας δούμε τώρα τα σχολεία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που εντάχθηκαν στα Σ.Δ.Ε.Υ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

3) ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠ/ΣΗΣ KAI ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Σ.Δ.Ε.Υ.) ΕΙΔΙΚΟ Δ.Σ. Π.Ν.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ (ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ) ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΑΕ ΕΙΔΙΚΟ Δ.Σ. Π.Ν.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ (ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ)

Α/Α ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΔΕΥ

1 1ο Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ

2 2ο Δ.Σ ΡΑΦΗΝΑΣ

4) ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠ/ΣΗΣ KAI ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Σ.Δ.Ε.Υ.) ΕΕΕΕΚ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΕΕΕΕΚ ΝΤΑΟΥ ΠΙΚΠΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΑΕ ΕΕΕΕΚ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΕΕΕΕΚ ΝΤΑΟΥ ΠΙΚΠΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Α/Α ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΔΕΥ

1 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ

2 2ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ

3 3ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

4 3ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

5 2ο ΓΕΛ ΓΕΡΑΚΑ

6 ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ