Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή, η φετινή περίοδος πεζοδρόμησης στην παραλία Νέας Μάκρης. Το μέτρο, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός της καλοκαιρινής ζωής της πόλης, έδωσε για ακόμη μία χρονιά την ευκαιρία σε δημότες, μικρούς φίλους, επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες να απολαύσουν έναν πιο ανθρώπινο και ζωντανό δημόσιο χώρο.
Οι εκδηλώσεις που φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της πεζοδρόμησης πρόσθεσαν παλμό και χρώμα στην καλοκαιρινή σεζόν, δημιουργώντας αξέχαστες βραδιές με μεγάλη συμμετοχή. Η παραλία της Νέας Μάκρης μετατράπηκε σε σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας, ενισχύοντας τον κοινωνικό ιστό αλλά και την τοπική αγορά.
«Η πεζοδρόμηση έχει αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Πρόθεσή μας είναι να επεκταθεί σε διάρκεια και να μην περιορίζεται μόνο στους θερινούς μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, υπογραμμίζοντας τη σημασία του μέτρου για την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την ανάπτυξη της περιοχής.
Παράλληλα, ο δήμαρχος εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του στον Κλέαρχο Μπέλο και την οικογένειά του για την παραχώρηση ιδιοκτησίας τους που χρησιμοποιήθηκε ως χώρος στάθμευσης, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διευκόλυνση κατοίκων και επισκεπτών.
Η εμπειρία της φετινής πεζοδρόμησης αφήνει θετικό αποτύπωμα και ενισχύει την προοπτική μιας πόλης πιο φιλικής, βιώσιμης και ζωντανής όλο τον χρόνο.



































