Θανάσης Αυγερινός : Η Ανατολική Αττική στο προσκήνιο, στη προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

368

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που θα γίνει στις 05-02-2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), τρία σημαντικά θέματα που αφορούν την Αν. Αττική , θα φέρει στο προσκήνιο προς ενημέρωση-συζήτηση και λήψη απόφασης ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Αυγερινός :

  • Ενημέρωση αναφορικά με το πρόβλημα των μεταφορών μαθητών σε Δημοτικά Σχολεία της Αρτέμιδας. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αυγερινός)
  • Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Επισκευή, ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του γηροκομείου “Η Ανάστασις”», συνολικού προϋπολογισμού 400.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αυγερινός)
  • Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής για τη μελέτη με τίτλο «Κτηματογράφηση – Πολεοδόμηση – Πράξη Εφαρμογής της επέκτασης του σχεδίου πόλης Κερατέας». (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αυγερινός)