Θρίλερ στον Νέο Βουτζά! Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα

193

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, είχε ζητήσει την επανασύνδεση του ρεύματος και γι αυτό το λόγο δέχθηκε σήμερα την επίσκεψη ηλεκτρολόγου.

Ο ηλεκτρολόγος στον έλεγχο που πραγματοποίησε, εντόπισε στην αυλή του σπιτιού ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία βρέθηκε στο σημείο.

Κάποιοι σκέφθηκαν ότι ίσως να πρόκειται για άτομο το οποίο έχασε τη ζωή κατά την διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς του περασμένου καλοκαιριού, καθώς ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι και δεν είχε ελέγξει το οικόπεδό του,κάτι που μάλλον δεν ευσταθεί.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες το ανθρώπινο πτώμα που εντοπίστηκε σε αυλή σπιτιού στον Νέο Βουτζά σε προχωρημένη σήψη, φαίνεται να ανήκει σε Γερμανό πολίτη γεννηθέντα το 1942.

Μάλιστα αγνοείτο από τα μέσα του μήνα και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στις 14 Ιουνίου στην Ερέτρια.Σύμφωνα με πληροφορίες , ο άτυχος άνδρας, ο οποίος έμενε με τη σύζυγό του – επίσης Γερμανίδα – στην Ερέτρια – είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”. Στις 13 Ιουνίου έφυγε από το νοσοκομείο μόνος του, χωρίς να το γνωρίζει κανείς και χωρίς να λάβει εξιτήριο. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν και η γυναίκα του δήλωσε την εξαφάνισή του.

Κατά δήλωσή της ο σύζυγός της έπασχε από άνοια.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και το Ανθρωποκτονιών. 

Νέος Βουτζάς: Βρήκε πτώμα στο καμένο του οικόπεδο

Σχόλια για αυτό το άρθρο