spot_img
16.5 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: “Έφυγε” στα 18 του ο Βελισσάριος Ζαφειρούλης – rpn

 

 

 

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς ένας νέος άνθρωπος, μόλις 18 ετών, έχασε τη ζωή του, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν. Ο Βελισσάριος Ζαφειρούλης, τερματοφύλακας της Α.Ε. Ηρακλείου και αθλητής της Α’ ΕΠΣΑ, άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο νεαρός είχε παρασυρθεί ως πεζός από διερχόμενο αυτοκίνητο, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε μηχανική υποστήριξη. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την αγωνία συγγενών, φίλων και συμπαικτών, ο οργανισμός του δεν άντεξε και το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου έφυγε από τη ζωή.

Η απώλειά του προκαλεί βαθύ πόνο όχι μόνο στην ομάδα του αλλά και σε ολόκληρη την ερασιτεχνική ποδοσφαιρική κοινότητα, που βλέπει ένα παιδί με όνειρα, ταλέντο και μέλλον να φεύγει τόσο άδικα. Συλλυπητήρια μηνύματα κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα, με συμπαίκτες, προπονητές και φίλους να αποχαιρετούν τον Βελισσάριο με συγκινητικά λόγια.

Η υπόθεση του τροχαίου βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, ενώ η σκέψη όλων βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του, που καλείται να διαχειριστεί μια ανείπωτη τραγωδία. Στον αθλητισμό συνηθίζουμε να μιλάμε για νίκες και ήττες, αλλά μπροστά σε τέτοια απώλεια, το μόνο που μένει είναι σιωπή, σεβασμός και μια πικρή υπενθύμιση πόσο εύθραυστη είναι η ζωή.

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Ηρακλείου:

«Δεύτερη μέρα μετά τη Γέννηση του Θεανθρώπου και η ημερομηνία αυτή θα μείνει ανεξίτηλη στις καρδιές όλων μας.

Των συμπαικτών σου, της Διοίκησης, των Προπονητών σου, αλλά και όλου του κόσμου που είχε την τύχη να σε γνωρίσει, να σε καμαρώσει και να χαρεί ένα αληθινό διαμάντι σαν κι εσένα.

Το ήθος σου, η αξιοπρέπειά σου, αλλά και το χαμόγελό σου θα είναι πάντα οδηγός για όλους μας.

Καλό Παράδεισο, Βελισσάριε μας. Καλή δύναμη και κουράγιο στην υπέροχη οικογένειά σου.

Το Δ.Σ. της ΑΕ Ηρακλείου».

Αυτή την εβδομάδα

Επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη – Σύλληψη 35χρονου

Εκατόν σαράντα έξι χρυσές λίρες και περίπου 4.000 ευρώ...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

ΝΕΑ

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

RPN.GR