spot_img
22.5 C
Rafina
Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026
spot_img

Τι απαντά η βουλευτής Τζώρτζια Κεφαλά για το ντύσιμό της στην ορκωμοσία στη Βουλή

 

 

 

Απάντηση στα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τις ενδυματολογικές επιλογές της στην χθεσινή ορκωμοσία της νέας Βουλής δίνει με ανάρτησή της στο Facebook η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά.

Στην ανάρτησή της γράφει:

«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ’ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους αλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα, το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας».

Στο βίντεο με το οποίο συνοδεύει την ανάρτηση μιλά για τον εαυτό της, λέγοντας με συγκίνηση ότι μεγάλωσε δίπλα στη Βουλή, ως παιδί θυρωρών σε πολυκατοικία της οδού Κουμπάρη, και τελικά κατάφερε να κάνει τη διαδρομή μέχρι μέσα στη Βουλή.

«Eγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ. Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους» λέει στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά.

Αυτή την εβδομάδα

ΝΕΑ

Ραφήνα: ”Δήμος Δελφινάριο για γέλια και για κλάματα…”

Και λίγα λέει ο π.αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης ο οποίος...

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 14 έως και 20 Μαϊου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου...

Η Βασιλική Νταντά επιστρέφει στη Ραφήνα για το Πανηγύρι της Ανάληψης 2026

Η μεγάλη λαϊκή βραδιά της Ραφήνας επιστρέφει δυναμικά και...

RPN.GR