spot_img
32.7 C
Rafina
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
spot_img

Τι οδήγησε στην αυτοκτονία τον Δημήτρη Καμπανάρο ιδιοκτήτη του γηροκομείου -Απέτυχα σαν «καπετάνιος», έγραψε και αυτοκτόνησε

 

 

 

 

Ο μόλις 41 ετών Δημήτρης Καμπανάρος που έδωσε τέλος στην ζωή του σήμερα, ήταν ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου «Νέα Θάλπη» στον Άγιο Στέφανο , μια μονάδα υπόδειγμα όπως λένε όλοι όσοι την έχουν επισκεφθεί ,και από την πρώτη στιγμή έκανε τα αδύνατα δυνατά για να προστατεύσει τους τροφίμους της και το προσωπικό της από τον κορονοϊό.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος είχε σπουδάσει το αντικείμενό του και μάλιστα είχε διδακτορικό στην Γεροντολογία και κάθε μέρα άπλωνε ασπίδα προστασίας στους τροφίμους με όποιο μέσο μπορούσε και όσο του ήταν δυνατόν ειδικά στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.

Ήταν εκείνος που είχε διαμορφώσει έναν ειδικό χώρο από τον οποίο οι συγγενείς των ηλικιωμένων μπορούσαν να τους επισκέπτονται χωρίς να έρχονται σε επαφή μαζί τους έτσι ώστε να τους προστατεύσει. Ήταν εκείνος που έκανε από μόνος του τεστ στο προσωπικό και τους τροφίμους προκειμένου να είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Τις προηγούμενες ημέρες μετά από τεστ που έγιναν βρέθηκαν θετικοί δυο υπάλληλοι και μια τρόφιμος. Ήταν ασυμπτωματικοί και η υγεία τους δεν κινδυνεύει.

Σύμφωνα με το Live News ο 41χρονος, είχε πρόσφατα κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Πήγε στο σπίτι του, αποτύπωσε σε τέσσερις λευκές κόλλες χαρτι τις σκέψεις και τα συναισθήματα της στιγμής και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του και πίεσε τη σκανδάλη. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν οτι το κυνηγετικό όπλο έπαθε εμπλοκη με αποτέλεσμα ο 41χρονος να πιέσει και δεύτερη φορά τη σκανδάλη για να τερματίσει τη ζωή του.

Το πτώμα βρήκε δικός του άνθρωπος ενώ το σημείωμα που άφησε και παρουσιάζει το protothema.gr, έφθασε στα χέρια της μητέρας του. «Κουράστηκα. Και μάλλον δεν ήμουν καλός καπετανιος. Λάτρεψα τη δουλειά μου. Έκανα λάθος, κόλλησα κορωνοϊό μετά απο όλα αυτα…» αναφερει στο σημείωμα ο αυτόχειρας

Η μάνα μου και η αδερφή μου, ας μη με κλάψουν πάνω απο ενα χρόνο. Εύχομαι να ηρεμήσω οπου πάω, αν πάω κάπου». Τέλος στην 3η σελίδα αναφέρει «Αν παρ’ελπίδα ζήσω (ανίκανος και να πεθάνω) φευ! Μη με εχετε φυτό να με ποτίζετε». Και τέλος αναφέρει για το όπλο «για την οπλοκατοχή, ήταν του μπαμπά μου. Ίσως τον βρω. Εκτος αν παω πακέτο για την κόλαση...».

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================

Μάλιστα από τις 24 Μαρτίου ως την 1η Ιουνίου είχε μείνει μέσα στην μονάδα ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Αυτή την εβδομάδα

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Βασίλη Οικονόμου στην Παλλήνη (φωτο- βίντεο RPN.GR)

Η εντυπωσιακή εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες Μπροστά – Τι...

Ραφήνα: Στο Άσπρο Γίδι η γεύση γίνεται εμπειρία! Burger+κοτομπουκιές μόνο 10,50

Ανακάλυψε τις αγαπημένες γεύσεις που ξεχωρίζουν! Που αλλού. Στο...

30 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου – Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του παρακαταθήκη

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Ανδρέα...

Πρόσκληση στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Μάκη Βορίδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Όλοι μαζί στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Υπουργού μας...

ΝΕΑ

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Ραφήνα: Στο Άσπρο Γίδι η γεύση γίνεται εμπειρία! Burger+κοτομπουκιές μόνο 10,50

Ανακάλυψε τις αγαπημένες γεύσεις που ξεχωρίζουν! Που αλλού. Στο...

Πρόσκληση στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Μάκη Βορίδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Όλοι μαζί στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Υπουργού μας...

Παραλίες σε Ραφήνα, Νέα Μάκρη και Αρτέμιδα στη λίστα με τις 29 ακατάλληλες για κολύμπι στην Αττική

Ανησυχία προκαλούν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών μετρήσεων του Πανελλήνιου...

Δήμος Μαραθώνος: Νέοι βανδαλισμοί σε σχολικές κτιριακές εγκαταστάσεις

Για τέταρτη φορά, οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου &...

RPN.GR