spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του για το 2020 έκοψε ο Σ.Π.Α.Π

 

 

 

Με την παρουσία εργαζομένων και εθελοντών, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του για το 2020.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος και παραβρέθηκε ο Δημήτρης Λιανός Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Π.Α.Π. και Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς.

Το φλουρί της βασιλόπιτας του 2020, κέρδισε η Εθελόντρια του Σ.Π.Α.Π., μέλος της Ομάδας του Κέντρου Επιχειρήσεων Σία Κομηλάγιου.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος ευχήθηκε σε όλους  Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και δύναμη και συμπλήρωσε:

«Παρά το ότι μόλις τελειώσαμε την συντήρηση και το πλύσιμο των εκχιονιστικών μηχανημάτων μας, από τα αλάτια της προηγούμενης κακοκαιρίας και καταλαβαίνω ότι είσαστε όλοι κουρασμένοι τηρούμε το έθιμο, έστω και σε πολύ κλειστό κύκλο και κόψαμε σήμερα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας για το 2020.  Τη χρονιά που πέρασε θεωρώ ότι ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε σοβαρότατο έργο, τόσο σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας όσο και σε επίπεδο προστασίας του περιβάλλοντος.  Οργανώσαμε μία σειρά από βιωματικές δράσεις ευαισθητοποίησης μαθητών για την χρησιμότητα της ανακύκλωσης των απορριμμάτων, της προστασίας του περιβάλλοντος και της επαφής με τη φύση. Παράλληλα εφαρμόσαμε μέτρα που είχαν σαν σκοπό τη φροντίδα αναδασωμένων περιοχών με κλαδέματα, αλλά και βιολογικά ραντίσματα για την καταπολέμηση της πιτυοκάμπης (κάμπιας) των δένδρων.  Είμαι βέβαιος ότι και το 2020  Διοικητικό Συμβούλιο, εργαζόμενοι και  εθελοντές θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες μας για να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Θερμές ευχές για Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και δύναμη».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR