spot_img
14.6 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Τιτανικός: Βίντεο από την στιγμή που το Titan ξεκινά το μοιραίο ταξίδι του

 

 

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το οξυγόνο στο Titan, το υποβρύχιο που έχει χαθεί καθώς επιχειρούσε να φτάσει στο ναυάγιο του Τιτανικού, θα τελειώσει κάποια στιγμή γύρω στις δύο το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, πιθανώς στις 14:08.

Όπως είναι ευνόητο οι ελπίδες για να βρεθεί το σκάφος και να διασωθούν οι πέντε επιβάτες είναι πλέον μηδαμινές αν όχι ανύπαρκτες.

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο το οποίο κατέγραψε η 22χρονη Αμπι Τζάκσον που προσλήφθηκε από την OceanGate Expeditions, την εταιρεία που οργανώνει αυτές τις τουριστικές καταδύσεις στην άβυσσο, για να καταγράφει σε βίντεο διάφορα στιγμιότυπα από την όλη διαδικασία.

Η Τζάκσον ανέβασε στο Tik Tok ένα βίντεο από την στιγμή που το Titan ετοιμάζεται να καταδυθεί για αυτό το μοιραίο όπως αποδεικνύεται ταξίδι του και είναι η τελευταία εικόνα που υπάρχει από αυτό.

Όπως είναι ευνόητο το βίντεο αυτό που έχει αυτή την στιγμή ενημερωτικό ενδιαφέρον αποκτά και ιστορικό αν τελικά δεν επιτευχθεί η ανεύρεση του υποβρυχίου. Στο βίντεο καταγράφεται και ένας από τους επιβάτες του υποβρυχίου ο Πολ Ανρί Ναρζολέ να κοιτάζει την κάμερα της Τζάκσον από το φουσκωτό σκάφος που τον μετέφερε από το πλοίο στο υποβρύχιο.

Ο Ναρζολέ ειναι ένας από τους κορυφαίους ωκεανογράφους στον κόσμο και αποκαλείται «mr.Titanic» αφού θεωρείται ο πιο φημισμένος ειδικός για το ναυάγιο του Τιτανικού το οποίο έχει επισκεφτεί 37 φορές μέχρι σήμερα.

Πηγή: Naftemporiki.gr

 

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR