Το 1ο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας γιόρτασαν το τέλος της σχολικής χρονιάς!

1075

Η καλοκαιρινή γιορτής λήξης της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στο κατάμεστο προαύλιο του σχολείου μας. 
Τα παιδιά του 1ου και του 4ου δημοτικού συνεργάστηκαν και πρόσφεραν ένα υπέροχο θέαμα βασισμένο στις αρχές της προσφοράς, της συνεργασίας, της ελπίδας και της αγάπης με κέφι και ενθουσιασμό. 
Παράλληλα, στην αίθουσα εκδηλώσεων παρουσιάστηκαν οι καταπληκτικές εικαστικές δημιουργίες των μαθητών των δύο σχολείων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η πρώτη δημοτικού με ένα χαριτωμένο χορευτικό και το τραγούδι σχόλιο για την προσφορά “ο μάγειρας”.
Ακολούθησε η δευτέρα με το γνωστό τραγούδι “Αν όλα τα παιδιά της γης” σε μια υπέροχη μουσικοκινητική παρουσίαση, όπου ακούσαμε τα παιδιά να μιλούν σε πέντε διαφορετικές γλώσσες.
Ιδιαίτερα όμορφη η παρουσίαση του τραγουδιού της τρίτης δημοτικού που παρουσιάστηκε με τη χρήση της νοηματικής γλώσσας και μας συγκίνησε όλους.
 Η τετάρτη τάξη μας πρότεινε να αγαπάμε και να είμαστε όπου υπάρχει αγάπη
 Η Πέμπτη με ρόλευ και πατίνια βγήκε στην σκηνή σκορπίζοντας χαρά και δροσιά.
Η Έκτη τάξη σε ένα ονειρικό σκηνικό τραγούδησε και χόρεψε για την αγάπη στον κόσμο, ενώ παράλληλα παρουσίασε μια όμορφη δραματοποίηση του περίφημου έργου “Το δέντρο που έδινε”.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διευθύντρια, τις δασκάλες μας και τον μουσικό μας που εργάστηκαν για αυτήν την υπέροχη βραδιά.
Επίσης να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τους επίσημους που παραβρέθηκαν.
Και του χρόνου!!!

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημ.Σχολείου Ραφήνας

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται