Το ελληνικό πόλο και η Βουλιαγμένη θρηνούν για τον θάνατο του Αλέξη Σταϊκόπουλου

258

H Boυλιαγμένη και το ελληνικό πόλο, θρηνούν ένα από τα καλύτερά παιδιά. Τον επιχειρηματία και γνωστό προπονητή, Αλέξη Σταϊκόπουλο που σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με τη μηχανή του, στην παραλιακή. Ο Αλέξης ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες του Rumors και συμμετείχε και σε άλλες επιχειρήσεις εστίασης, στα νότια προάστια.

Το τροχαίο έγινε στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Αγίου Κοσμά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενεπλάκησαν 5 ΙΧ και η μοτοσυκλέτα του Αλέξη Σταϊκόπουλου.

Ο επιχειρηματίας που ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου, διεξάγει έρευνες το Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στη Βουλιαγμένη, αφού ο Αλέξης Σταϊκόπουλος ήταν αγαπητός σε όλους. Ο Αλέξης είχε συνδέσει το όνομά του με την υδατοσφαίριση σαν αθλητής και προπονητής, ενώ είχε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης σε ανάρτηση του στο facebook αποχαιρετά τον Αλέξη: