Το έστρωσε στο Ορεινό Πικέρμι (φωτο-βίντεο)- Ευχαριστήριο rpn.gr στην Πολιτική προστασία Ραφήνας-Πικερμίου

1502

Από το πρωϊ χιονίζει στις περιοχές του Ορεινού Πικερμίου, την Διώνη και το Ντράφι αλλά λόγω των δυνατών ανέμων δεν το είχε στρώσει.

Είπα και εγώ λοιπόν μετά τις 4 το μεσημέρι να βγω μια βόλτα προκειμένου να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες και live βίντεο από την περιοχή που έχω την τύχη να ζω,προτού πέσει η νύχτα.

Έφτασα μέχρι την Πλατεία της Π. Πεντέλης και την Περιφερειακή προς Ν. Μάκρη, όπου είναι κλειστή σε κάποιο σημείο από περιπολικά της Αστυνομίας.

Πολύς κόσμος, οικογένειες με παιδιά είχαν βγει να χαρούν το χιόνι, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί.

Επιστρέφοντας λοιπόν και περνώντας από τα Καλλίσια και μόλις έφτασα στο πάνω Περίπτερο του Ντραφίου ξαφνικά κρύφτηκε το φως της ημέρας και μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε σφοδρή χιονόπτωση όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατεβαίνοντας και φτάνοντας στο κάτω Περίπτερο στο Ντράφι συνάντησα τον Μάνο Τσαλιαγκό της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας-Πικερμίου και κατέβηκα να του μιλήσω και μάλιστα έκανα και ζωντανή μετάδοση με το φορτηγό που έφερνε εκείνη την ώρα αλάτι.

Η ώρα ήταν περασμένες έξι όταν πήρα τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι μου, το οποίο σημειωτέον δεν απέχει πολύ από το σημείο αυτό.

Ο δρόμος που ενώνει το Ντράφι με την Διώνη είχε πιάσει πάγο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου μου πολλές φορές και κινδύνευσα πραγματικά διότι δεν είχα αλυσίδες(μεγάλη απερισκεψία εκ μέρους μου). Αν δεν ερχόταν ο Μάνος Τσαλιαγκός να ρίξει αλάτι στον δρόμο, κάτι που θα κάνει άλλωστε κατά την διάρκεια όλης της νύχτας απόψε, και αν δεν με βοηθούσε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αριστείδης Μπουράνης να φτάσω μέχρι το σπίτι μου, δεν ξέρω τι θα μου είχε συμβεί.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους δύο αλλά και γενικά την Πολιτική Προστασία Ραφήνας-Πικερμίου για τον αγώνα που δίνουν χειμώνα-καλοκαίρι για να είμαστε εμείς ασφαλείς!

Κατερίνα Τράση

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ