Το Πικέρμι πρωτοπορεί!

372

Για άλλη μια χρονιά στο καθιερωμένο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, οι πολίτες του Πικερμίου με τους συλλόγους τους “έκλεψαν” την παράσταση!

Η Πλατεία Πικερμίου με την ζεστή ατμόσφαιρα με τις αυτοσχέδιες σόμπες, ήταν γεμάτη από κόσμο και χριστουγεννιάτικα καλούδια των συλλόγων που τα διέθεταν για καλό σκοπό!

Ένα ξεχωριστό μεγάλο μπράβο, θα πρέπει να δώσουμε στον Σύλλογο Γυναικών ΙΩΝΙΔΕΣ και την πρόεδρο τους Σίσσυ Κατσούδα, που προσκάλεσαν και μαγείρεψε τον άνθρωπο που μαγειρεύει καθημερινά στην Αθήνα για τους άστεγους και άπορους των Αθηνών.

Τον ”άλλο άνθρωπο”Κωνσταντίνο Πολυχρονίδη!

Ξεχωριστή νότα έδωσε στη βραδιά, το μουσικό συγκρότημα που τραγούδησε live ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους και το γλέντι συνεχίστηκε και μετά το συγκρότημα με τραγούδια και χορούς από πολλές περιοχές τής χώρας μας!

Ένα γλέντι με μαζική συμμετοχή των κατοίκων που μόνο το Πικέρμι ξέρει να πρωτοστατεί κάθε χρόνο!

Ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς ο οποίος άναψε και το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, ο Αντιδήμαρχος Δ. Κατσουλάκης με την ιδιότητά του ως προέδρου του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας Πικερμίου,ο Πρόεδρος του Φίλιππος ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ και δημοτικός σύμβουλος, Μάκης Βουδούρης, ήταν μεταξύ των Ραφηνιωτών δημοτικών συμβούλων που διακρίναμε!

Επίσης η Ροζίνα Βαρουτέλλη,η Μαρία Αποστολάκη και η Αγγέλα Ξηντάρα ήταν εκεί,πάντα στις επάλξεις!Και η Μαρία Αραπκιλή,Ράνια Δημητριάδη,Σπύρος Κάρλος και Κατερίνα Παπαδοπούλου!

Κατά τα άλλα, έλαμψαν δια της απουσίας των, δημοτικοί σύμβουλοι εκ Ραφήνας, πού είχαν εκλεγεί στο δημοτικό διαμέρισμα του Πικερμίου!

Αλλά για τέτοια είμαστε τώρα; Καλά Χριστούγεννα! Δ. Αντωνάκος