spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Λυμπέρη – rpn

 

 

 

Το «τελευταίο αντίο» από το Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, λένε αυτή την ώρα στον Αντώνη Λυμπέρη, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του εκδότη, ο οποίος την Κυριακή (24.11.24) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Αργότερα το απόγευμα, η σορός του θα οδηγηθεί στο ΚΑΝ Ριτσώνας, όπου θα αποτεφρωθεί στις 16:00, με την οικογένεια του εκδότη να απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να δοθούν δωρεές στην «ΕΛΠΙΔΑ» – Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

«Στον μαχητή μου» γράφει το στεφάνι της συζύγου του Αντώνη Λυμπέρη, Έλενας Μακρή που βρίσκεται πάνω στο φέρετρο του εκδότη, ενώ η ίδια έφτασε υποβασταζόμενη από τα τρία της παιδιά στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Ο Αντώνης Λυμπέρης έδινε μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό.

O Αντώνης Λυμπέρης είχε μία μεγάλη πορεία στον χώρο των εκδόσεων ξεκινώντας το 1981. Αρχικά έβγαλε το περιοδικό «Surf & Ski», για να ακολουθήσουν το 1982 «Ο κόσμος του τένις» και το 1983 «Ο κόσμος του video».

Το 1988 έκανε το μεγάλο βήμα με το STATUS και το 1990 με το τηλεοπτικό περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV».

Στην πορεία ακολούθησαν τα περιοδικά «ΕΓΩ!», «LIFE&STYLE», «VOGUE», «HELLO!», «GLAMOUR», «LUCKY», «MEN’s HEALTH», «PREVENTION».

Ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο έχοντας στην κατοχή του τους σταθμούς Best, Εν Λευκώ, Village. Είχε λανσάρει πάνω από 50 περιοδικά στην Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, εκ των οποίων πολλά είναι δικής του έμπνευσης και δημιουργίας.

Ο Αντώνης Λυμπέρης ήταν παντρεμένος με την Έλενα Μακρή και είχε τέσσερα παιδιά.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR