Το βασίλειο της τσάντας και των σχολικών είναι στο Πικέρμι!

677

Τα σχολεία άνοιξαν και τα παιδιά μας επέστρεψαν στους κανονικούς ρυθμούς και σαν μελισσούλες στην κυψέλη τους,το σχολειό τους,μια φωλιά γνώσης και ανάπτυξης.

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά!

Και αρχίζει το άγχος των γονιών!Από που να ψωνίσω τα σχολικά των παιδιών μου;

Τα τελευταία χρόνια μεγάλες αλυσίδες και πολυκαταστήματα έχουν κατακλύσει την αγορά των σχολικών-και όχι μόνο-ειδών.Προσφέρουν όμως την ποιότητα και την ασφάλεια που αξίζουν τα παιδιά μας;

Kαι είναι σωστό τελικά να ενισχύουμε απρόσωπες εταιρείες ή αντίθετα πρέπει να ψωνίζουμε από τα καταστήματα της γειτονιάς μας,ενισχύοντας την τοπική οικονομία και τους γείτονες και συμπολίτες μας ,που επενδύουν στην περιοχή μας;

Βρισκόμαστε και πάλι στο Πικέρμι,στην οδό Αγίου Χριστοφόρου στο βιβλιοπωλείο ΛΟΓΟΔΡΟΜΙΟ που από το 2016 λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και κουλτούρα.Ιδιοκτήτρια η Ειρήνη Μαφούτη,μια νέα κοπέλα που βρίσκεται από το πρωί έως το βράδυ εκεί,πρόθυμη και γελαστή,προσπαθώντας να εξυπηρετήσει με όλη της την καρδιά τους πελάτες,με συνέπεια και πολύ καλές τιμές.

Μια κοπέλα,που το παιδικό της όνειρο ήταν να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο,και με πολλές δυσκολίες-εν μέσω κρίσης-το κατάφερε!Και είναι εκεί,συνέχεια,προσπαθώντας να το εξελίξει,να φέρει ότι καινούργιο και καλύτερο υπάρχει στην αγορά!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι logodromio.jpg

Το ΛΟΓΟΔΡΟΜΙΟ προσφέρει πολλές επιλογές από τις καλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς και όπως κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος προσφέρει 10% έκπτωση στις σχολικές λίστες και επιπλέον 10% σε αγορές 30 ευρώ και πάνω στις νέες παραλαβές από σχολικές τσάντες στις οποίες υπάρχει τεράστια ποικιλία!

Συνεργάζεται με τις κορυφαίες στο είδος τους φίρμες όπως οι PARKER,FABER CASTELL,STABILO,PELIKAN,CARIOCA,CARIOCA BABY,CENTRUM,POSCA,LYC SAC,POLO,SHNEIDER,SKAG,SUSAETA ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ και πολλές άλλες!

Το ΛΟΓΟΔΡΟΜΙΟ επίσης αναλαμβάνει εκτυπώσεις,φάξ,αποστολή email,σφραγίδες,μελάνια εκτυπωτών,επαγγελματικές κάρτες,βιβλιοδεσίες,πλαστικοποίηση ,σάρωση δεδομένων.

Εκεί μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα λογοτεχνικά και ξενόγλωσσα βιβλία με γρήγορη παράδοση.

Από τις 17 Απριλίου του 2019 που ανέλαβε με μεγάλη χαρά την παρουσίαση του βιβλίου

»Όταν η λήθη αποσύρεται» της Λίλης Χελιώτη ,φιλοξενεί στον φιλόξενο χώρο του παρουσιάσεις βιβλίων!

Όταν έρχεται η ώρα να αγοράσουμε σχολικά και χαρτικά είδη οφείλουμε να θυμόμαστε ότι καταναλώνοντας τοπικά στηρίζουμε την οικονομία μας, την πόλη μας, το Πικέρμι και την Ραφήνα μας. Μειώνουμε την ανεργία, αφού διοχετεύοντας όσα χρήματα διαθέτουμε στην τοπική  αγορά, συμβάλλουμε να διατηρηθούν θέσεις εργασίας.

Καλή σχολική χρονιά! 

Ακολουθούν πολλές φωτο.Κ.Τ