Τομεάρχες στον ΣΥΡΙΖΑ οι πρώην αρχηγοί ΕΛΑΣ και Λιμενικού

554

Οι πρώην αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού Αριστείδης Ανδρικόπουλος και Σταμάτης Ράπτης, αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με την παρουσία τους σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όντας εν ενεργεία, διορίστηκαν στη Γραμματεία του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρεται στη στήλη Μικροπολιτικός των ΝΕΩΝ, ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος είναι συντονιστής, ενώ ο Σταμάτης Ράπτης είναι αναπληρωτής του, υπεύθυνος για τα θέματα του Λιμενικού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τότε εν ενεργεία αρχηγοί είχαν απασχολήσει την επικαιρότητα πέρυσι τον Μάιο, όταν είχαν εμφανιστεί μαζί σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με στελέχη του κόμματος και κυβερνητικούς, φορώντας τα πολιτικά τους.

Επίσης, το όνομα του Αριστείδη Ανδρικόπουλου βρέθηκε μεταξύ των 694 ονομάτων της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιοποίησε το Νοέμβριο του 2019.

Μάλιστα η Ολγα Γεροβασίλη είχε καταγγείλει την Κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη όταν αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Αριστείδη Ανδρικόπουλου.