spot_img
34.5 C
Rafina
Κυριακή, 23 Αυγούστου, 2026
spot_img

Τους 39 βαθμούς θα φτάσει σήμερα η θερμοκρασία

 

 

Ο Ιούλιος μπαίνει με πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη την χώρα.Σήμερα 1η Ιουλίου αίθριος ο καιρός με βόρειους ανέμους που θα φτάνουν στο Αιγαίο τοπικά τα 6 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι-νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος σε γενικές γραμμές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια, η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο την Κρήτη η μέγιστη τιμή της θα είναι τοπικά 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την εβδομάδα

Εννιάμερα της Παναγίας: Τι γιορτάζει η Εκκλησία στις 23 Αυγούστου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμά η Ορθόδοξη Εκκλησία στις 23...

«Εμείς – Μαραθώνας»: Τρεις προτάσεις για το Τουριστικό Περίπτερο και το γειτονικό δημοτικό ακίνητο

Τρεις προτάσεις για την αξιοποίηση του Τουριστικού Περιπτέρου Μαραθώνα...

Μαραθώνας: Μεγάλο λαϊκό γλέντι στις 29 Αυγούστου με Ζαζόπουλο, Βέρρα και Ηλιάδη

Μια μεγάλη μουσική εκδήλωση με γνωστούς εκπροσώπους του λαϊκού...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 23 Αυγούστου Φίλε μου Κριέ, η...

ΝΕΑ

Εννιάμερα της Παναγίας: Τι γιορτάζει η Εκκλησία στις 23 Αυγούστου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμά η Ορθόδοξη Εκκλησία στις 23...

Μαραθώνας: Μεγάλο λαϊκό γλέντι στις 29 Αυγούστου με Ζαζόπουλο, Βέρρα και Ηλιάδη

Μια μεγάλη μουσική εκδήλωση με γνωστούς εκπροσώπους του λαϊκού...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 23 Αυγούστου Φίλε μου Κριέ, η...

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για σήμερα Κυριακή σε όλη την Ανατολική Αττική

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ...

RPN.GR