spot_img
13.6 C
Rafina
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026
spot_img

Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός ο Αντιδήμαρχος σε τροχαίο δυστύχημα – Βαριά τραυματισμένη η σύζυγός του – rpn

 

 

 

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τη Λαμία, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Ιουνίου σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο στον νέο περιφερειακό δρόμο του Προφήτη Ηλία, που στοίχισε τη ζωή στον Αντιδήμαρχο Λαμιέων, Κώστα Σταυρογιάννη. Βαριά τραυματισμένη είναι η σύζυγός του, Γιώτα Κουμπάρου, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη σε μία από τις στροφές του δρόμου, όταν όχημα που οδηγούσε 34χρονος γνωστός επαγγελματίας της περιοχής και κινούνταν προς την κατεύθυνση του ΚΕΥΠ, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι.

Από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση, ο 64χρονος Κώστας Σταυρογιάννης, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η 54χρονη σύζυγός του και οδηγός του οχήματος υπέστη σοβαρά τραύματα. Ο 34χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, οι οποίες προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων και μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Λαμίας. Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που πρώτος στο σημείο της τραγωδίας έφτασε ο αδερφός του εκλιπόντος Αντιδημάρχου, αξιωματικός υπηρεσίας στην Τροχαία Λαμίας.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς ο Κώστας Σταυρογιάννης υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός για το έργο και την προσφορά του στον Δήμο Λαμιέων. Οι έρευνες της Τροχαίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Αυτή την εβδομάδα

Λ.Φλέμινγκ: Η τριτοκοσμική κατάστασή της αποτελεί ένα χρόνιο “καρκίνωμα” της Ραφήνας

Πολλά και ενδιαφέροντα αναφέρει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης...

Σταθερά στην πρόληψη κι ενίσχυση της Υγειονομικής Ετοιμότητας των πολιτών, ο Δήμος Μαραθώνος

Με σταθερό προσανατολισμό στην πρόληψη και την ενίσχυση της...

Δήμος Μαραθώνος: Χτίζοντας Γέφυρες – Η βιωματική εξοικείωση με το Νηπιαγωγείο

Μια δράση η οποία έχει γίνει θεσμός τα τελευταία...

ΝΕΑ

Λ.Φλέμινγκ: Η τριτοκοσμική κατάστασή της αποτελεί ένα χρόνιο “καρκίνωμα” της Ραφήνας

Πολλά και ενδιαφέροντα αναφέρει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης...

Επιστροφή ενοικίου έως 800 ευρώ – Διευρύνονται τα κριτήρια – Έκτακτη πρόβλεψη για φοιτητές

Σημαντική διεύρυνση καταγράφεται στο μέτρο για την επιστροφή ενοικίου,...

RPN.GR