spot_img
33.9 C
Rafina
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Σήμερα στον εισαγγελέα ο 29χρονος οδηγός – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το σημείο – rpn

 

 

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, 1 Δεκεμβρίου, ο 29χρονος οδηγός που κατηγορείται για το θανατηφόρο τροχαίο στην Αρτέμιδα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε έναν 24χρονο άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα, την αδελφή και τη σύντροφό του.

Ο συλληφθείς νοσηλευόταν φρουρούμενος με ελαφρά τραύματα και, εφόσον λάβει εξιτήριο, θα μεταφερθεί στην Εισαγγελία για να αντιμετωπίσει σειρά κατηγοριών, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Τα πρώτα βίντεο από το δυστύχημα είναι αποκαλυπτικά: το όχημα του 29χρονου κινείται με υπερβολική ταχύτητα μέσα σε κατοικημένη περιοχή, περνά στο αντίθετο ρεύμα, προσκρούει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια χτυπά την οικογένεια που εκείνη τη στιγμή άδειαζε το πορτ μπαγκάζ του δικού της οχήματος.

Ο 24χρονος εκτινάχθηκε στο πεζοδρόμιο και σκοτώθηκε ακαριαία μπροστά στη μητέρα, την αδελφή και τη σύντροφό του. Η 21χρονη γυναίκα υπεβλήθη χθες σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ για την αποκατάσταση ανοιχτού κατάγματος στην κνήμη και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με τραύματα και στο κεφάλι.

Παρά το γεγονός ότι το αλκοτέστ έδειξε πως ο 29χρονος δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, λήφθηκε αιματολογικό δείγμα για τοξικολογική εξέταση. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο χρήσης άλλων ουσιών, καθώς ο οδηγός έχει κατά το παρελθόν εμπλακεί σε υποθέσεις σχετικές με ναρκωτικά, ενώ είχε συμμετοχή και σε σοβαρό τροχαίο το 2020.

Ο άτυχος 24χρονος είχε έρθει από το Βέλγιο για να παραστεί στην ορκωμοσία της συντρόφου του – της ίδιας γυναίκας που τώρα δίνει μάχη για τη ζωή της.

Σοκαριστικές μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής

Κάτοικος που έσπευσε στο σημείο λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση περιγράφει εικόνες χάους και πανικού. Η γυναίκα, που προσπάθησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον 24χρονο, λέει πως όλοι βρίσκονταν σε σοκ – εκτός από τον 29χρονο οδηγό.

«Το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Η μητέρα του δίπλα του, σε κατάσταση σοκ. Η κοπέλα αιμόφυρτη στα χέρια των ανθρώπων που τη βοηθούσαν. Όλοι τρέμαμε. Παίρναμε το ΕΚΑΒ ξανά και ξανά», σημείωσε, αναφέροντας επίσης ότι το ασθενοφόρο έφτασε περίπου 25 λεπτά αργότερα.

Η ίδια μεταφέρει και τον διάλογο που την άφησε άναυδη:
«Ο διασώστης του είπε “έχεις σκοτώσει άνθρωπο” και εκείνος απάντησε “ναι, ε; Με πονάει το αυτί μου”. Δεν έδειχνε να έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Δεν ήταν σε κατάσταση μέθης. Τον είδα να πηγαίνει πέρα δώθε και να κοιτάζει το αυτοκίνητό του.»

«Λυπάμαι, συγγνώμη» δηλώνει η μητέρα του 29χρονου

Η μητέρα του κατηγορούμενου μίλησε δημόσια, εκφράζοντας σοκ και θλίψη για την τραγωδία.

«Είναι το παιδί μου… αλλά το άλλο παιδί πέθανε. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Λυπάμαι, συγγνώμη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είμαστε», ανέφερε συγκινημένη.

Η προανάκριση της Τροχαίας συνεχίζεται, ενώ οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και άλλων κρίσιμων στοιχείων της υπόθεσης. Σήμερα, η παρουσία του 29χρονου στον εισαγγελέα αναμένεται να δώσει νέα διάσταση στην έρευνα.

 

ΠΗΓΗ:enikos.gr

Αυτή την εβδομάδα

Αύριο η μεγάλη Ημέρα Ποδηλάτου στο Πάρκο Καραμανλή

Αύριο η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, την οδική...

Ακίνητα: Στον «πάγο» έως το 2030 ΦΠΑ και φόρος υπεραξίας

Παράταση έως το τέλος του 2030 λαμβάνουν βασικά φορολογικά...

Σέρρες: Ποιος είναι ο βαρυποινίτης που απέδρασε από το νοσοκομείο

Βαρύ ποινικό παρελθόν αποδίδεται στον 40χρονο κρατούμενο αλβανικής καταγωγής,...

Πλήρης Ανακαίνιση Σπιτιού: Πότε Αξίζει και Ποιοι Παράγοντες Επηρεάζουν το Κόστος

Ένα σπίτι που έχει κατασκευαστεί πριν από αρκετές δεκαετίες...

Καιρός: Φθινοπωρινή μεταβολή με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού από σήμερα, Σάββατο...

ΝΕΑ

Αύριο η μεγάλη Ημέρα Ποδηλάτου στο Πάρκο Καραμανλή

Αύριο η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, την οδική...

Ακίνητα: Στον «πάγο» έως το 2030 ΦΠΑ και φόρος υπεραξίας

Παράταση έως το τέλος του 2030 λαμβάνουν βασικά φορολογικά...

Σέρρες: Ποιος είναι ο βαρυποινίτης που απέδρασε από το νοσοκομείο

Βαρύ ποινικό παρελθόν αποδίδεται στον 40χρονο κρατούμενο αλβανικής καταγωγής,...

Πλήρης Ανακαίνιση Σπιτιού: Πότε Αξίζει και Ποιοι Παράγοντες Επηρεάζουν το Κόστος

Ένα σπίτι που έχει κατασκευαστεί πριν από αρκετές δεκαετίες...

Καιρός: Φθινοπωρινή μεταβολή με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού από σήμερα, Σάββατο...

Τραγωδία στη Χαλέπα: Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Μία 19χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12/9

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας Κριός: Φίλε μου Κριέ,...

RPN.GR