spot_img
28.7 C
Rafina
Σάββατο, 27 Ιουνίου, 2026
spot_img

Βασίλης Τόπαλος: «Τον έβαλαν με έναν 20χρονο που ήταν 70 κιλά»

 

 

 

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου ο οποίος «έσβησε» χθες μετά από 17 μέρες σε κώμα έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι που είχε κατά τη διάρκεια της προπόνησής του.

Η γιαγιά του 16χρονου πρωταθλητή πυγμαχίας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τόνισε πως ο εγγονός της έπαιξε σε άλλη κατηγορία από αυτή που ταίριαζε στην ηλικία και τα κιλά του.

«Λιποθύμησε φαίνεται και έπεσε και χτύπησε βαριά το κεφάλι του. Το μωρό μας βρέθηκε στην εντατική.

Εκεί έπεσε σε κώμα 17 μέρες και πέθανε. Εμείς μάθαμε ότι έγινε σπάρινγκ, τον βάλανε με έναν 20χρονο κάπου 70 κιλά και το δικό μας ήταν 60 κιλά και 16 ετών. Αυτό ξέρουμε» τόνισε στον Alpha η γιαγιά του 16χρονου, επισημαίνοντας πως ήταν σε διαφορετική κατηγορία.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στο Τζάνειο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί τι προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου πρωταθλητή Ευρώπης.

Το δελτίο τύπου του Τζάνειου

«O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το Ε.Κ.Α.Β. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη πτώση. Διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος ανέδειξε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Χειρουργήθηκε επειγόντως για αφαίρεση οξέος υποσκληριδίου αιματώματος και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος, ώρα 18:40 μ.μ. στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε βαριά κλινική κατάσταση και ετέθη άμεσα σε έντονη αποιδηματική αγωγή για τον έλεγχο του εκτεταμένου εγκεφαλικού οιδήματος. Παρά την εντατική φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη όλων των ζωτικών του λειτουργιών, ο ασθενής δεν παρουσίασε κλινική και απεικονιστική βελτίωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Η κλινική του εικόνα και ο απεικονιστικός έλεγχος παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και τελικώς ο ασθενής κατέληξε στις 02/01/2023 και ώρα 14:16 μ.μ.».

Η εξόδιος ακολουθία του 16χρονου πρωταθλητή θα γίνει την Πέμπτη στις 14:30.».

Αυτή την εβδομάδα

Ζητείται τραπεζοκόμος για εργασία σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Ζούμπερι

Η θέση αφορά απασχόληση σε οργανωμένο περιβάλλον φροντίδας, με...

Ρόδος: Τα δίδυμα αδέλφια που πέτυχαν πάνω από 19.300 μόρια το καθένα, στις φετινές Πανελλήνιες

Ο Γιάννης συγκέντρωσε 19.373 μόρια με στόχο την Σχολή...

Σάμος: 11 νεκροί περιμένουν να ταφούν – 3 χρόνια στο Νεκροτομείο!

Μια υπόθεση από τα τέλη του 2023 επανέρχεται σήμερα...

Στον Εισαγγελέα 29χρονη Οικιακή Βοηθός – Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπές στα σπίτια όπου εργαζόταν

Στη σύλληψη μίας 29χρονης προχώρησαν οι αστυνομικοί στην περιοχή...

ΣΠΑΥ: Επανεκλογή του Ισίδωρου Μάδη στην Προεδρία

Μήνυμα ενότητας με ισχυρή εντολή συνέχειας για την προστασία...

ΝΕΑ

Ζητείται τραπεζοκόμος για εργασία σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Ζούμπερι

Η θέση αφορά απασχόληση σε οργανωμένο περιβάλλον φροντίδας, με...

Σάμος: 11 νεκροί περιμένουν να ταφούν – 3 χρόνια στο Νεκροτομείο!

Μια υπόθεση από τα τέλη του 2023 επανέρχεται σήμερα...

ΣΠΑΥ: Επανεκλογή του Ισίδωρου Μάδη στην Προεδρία

Μήνυμα ενότητας με ισχυρή εντολή συνέχειας για την προστασία...

Δήμος Μαραθώνος: Έντονη κόντρα για τον γιατρό στη Δημοτική Κοινότητα Μαραθώνος

Έντονη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στον Δήμο Μαραθώνος, μεταξύ της...

RPN.GR