spot_img
26.5 C
Rafina
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Κολωνός: Αυτός είναι ο “Μιχάλης” – Έκλεινε τα ραντεβού στην 12χρονη

 

 

Η Αστυνομία προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική ταυτοποίηση ατόμου που έχει ρόλο – κλειδί στην έκδοση του παιδιού ως μαστροπός, πέρα από τη δράση του Ηλία Μίχου.

Πρόκειται για τον άτομο γνωστό ως «Μιχάλη», ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές έχει ταυτοποιηθεί μερικώς και φαίνεται να έχει παρελθόν μαστροπού.

Υπήρξε συνοδός της 12χρονης στα αυτοκίνητα των βιαστών της, ενώ την παρότρυνε να «υπακούει» μόνο σε αυτόν και τον Ηλία Μίχο.

Είναι επίσης αυτός που φέρεται να της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και η 12χρονη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «Μιχάλης» είναι ηλικίας περίπου 25 χρόνων, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να κάνει… μεγάλη ζωή, που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από την επαγγελματική ιδιότητα και ηλικία του.

Η Αστυνομία προσπαθεί να «δέσει» την υπόθεσή του ολοκληρωτικά, έτσι ώστε να μην υπάρξει και η παραμικρή αμφιβολία για τη δράση και το ρόλο στην εκμετάλλευση του παιδιού. Ισως και μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, έχουν καταγραφεί 367 συνομιλίες στην εφαρμογή στο διαδίκτυο, ενώ τα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί ξεπερνούν τα 50. Τα περισσότερα όμως ήταν δοκιμαστικά. Στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία για την ταυτοποίηση των εμπλεκομένων. Φέρεται ότι έχουν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη των περισσότερων από τους 213 που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την 12χρονη κι αν υπάρξουν επιβαρυντικά στοιχεία θα ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές. Την ίδια ώρα η 12χρονη αναμένεται να μπει σε διαδικασία αναγνώρισης ορισμένων εξ αυτών μέσα από φωτογραφίες.

Το επόμενο χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες εξελίξεις για την υπόθεση αλλά και συλλήψεις. Προς ώρας έχουν γίνει 5 προφυλακίσεις, ενώ 7 άτομα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και αφέθηκαν ελεύθεροι. Την ίδια ώρα στο πρώτο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και του πειθαρχικού ελέγχου βρίσκεται ο 26χρονος αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη στο blindchat. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται να είχε μια διερευνητική συνομιλία στο συγκεκριμένο προφίλ, ενώ προς το παρόν δεν προκύπτει να έχει συναντηθεί μαζί της.

Πάντως, με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, ανάμεσα στους βιαστές βρίσκονται άνδρες όλων των ηλικιών, από διάφορα σημεία της Αττικής, ακόμη και από Θεσσαλονίκη, οι οποίοι βίαζαν την 12χρονη άλλοτε για 30 ευρώ και άλλες φορές για 200. Αναλόγως με τις διαθέσεις και τις ανάγκες του φερόμενου ως μαστροπού του κοριτσιού και του «deal» που έκλεινε μαζί τους από τα social media.

Αυτή την εβδομάδα

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Φίλιππος Αργυρός και αποχώρησε από τη διοικούσα παράταξη

Πολιτικές αναταράξεις προκαλεί στον Δήμο Σπάτων–Αρτέμιδος η παραίτηση του...

Άλλα 26,8 κιλά κοκαΐνης εντοπίστηκαν στον Μαραθώνα- Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού» (βίντεο)

Νέα μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, η οποία φέρεται να συνδέεται...

«Καμπανάκι» για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Θα μπορούσε να ελέγξει το διαδίκτυο μέσα σε έναν χρόνο

Σοβαρές προειδοποιήσεις για την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται...

Ατύχημα για την Καίτη Γαρμπή στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου – Γλίστρησε και έπεσε στη σκηνή (βίντεο)

Μια απρόοπτη στιγμή προκάλεσε ανησυχία στη μεγάλη συναυλία του...

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας ταξιδεύει στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’50 την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας επιστρέφει στον εξώστη του ΚΑΠΗ...

ΝΕΑ

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Φίλιππος Αργυρός και αποχώρησε από τη διοικούσα παράταξη

Πολιτικές αναταράξεις προκαλεί στον Δήμο Σπάτων–Αρτέμιδος η παραίτηση του...

«Καμπανάκι» για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Θα μπορούσε να ελέγξει το διαδίκτυο μέσα σε έναν χρόνο

Σοβαρές προειδοποιήσεις για την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται...

Ραφήνα: Απομακρύνθηκε το ξεραμένο δέντρο από το Πάρκο Καραμανλή – Η ανάρτηση Τσεμπέρη

Απομακρύνθηκε το ξεραμένο δέντρο από το Πάρκο Καραμανλή, σύμφωνα...

«Χρυσοστόμεια 2026» στη Ραφήνα: Τριήμερο εκδηλώσεων από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου

Με ένα πλούσιο τριήμερο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν τα «Χρυσοστόμεια...

RPN.GR