Βίντεο με διαρρήκτη που είχε «ρημάξει» μαγαζιά σε Μαρκόπουλο και Κορωπί

597

Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των καταστηματαρχών σε Μαρκόπουλο και Κορωπί.40χρονος διαρρήκτης παραβίαζε κλειδαριές καταστημάτων με ένα λοστό ή ένα κατσαβίδι και αφού εισέβαλε άρπαζε ταμειακές μηχανές και εμπορεύματα.

Στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το CNN Greece αποτυπώνεται ένας 40χρονος να προσπαθεί να διαρρήξει κεντρική κλειδαριά ενώ σε άλλο βίντεο έχει μπει σε μια κάβα ποτών και αφού έρευνα τους χώρους αρπάζει χρήματα από την ταμειακή.

Πολλές φορές, μάλιστα, οι ιδιοκτήτες είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από τη ζημιά των προϊόντων που έλειπαν και τις καταστροφές στις κλειδαριές και τις τζαμαρίες, καθώς και το κόστος για την αντικατάστασή τους είναι μεγάλο.

Ο δράστης έπεσε στα χέρια της Άμεσης Δράσης προχθές τα ξημερώματα και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου εξακριβώθηκε ότι με τον τρόπο αυτό είχε διαρρήξει 20 καταστήματα.

Αποκαλύφθηκε δε, ότι είχε συλληφθεί ξανά για τα ίδια αδικήματα και κάθε φορά που αφηνόταν ελεύθερος επέστρεφε στην παράνομη δράση του.