spot_img
13.4 C
Rafina
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Βουλιαγμένη: Θρίλερ με τον θάνατο 33χρονης σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία

 

 

 

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου της33χρονης πολωνέζας, που βρέθηκε νεκρή στην πολυτελή οικία γνωστού επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη.

Η ΕΛ.ΑΣ έλαβε στα χέρια της τα αποτελέσματα της νεκροψίας στη σορό της 33χρονης και σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, η 33χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια που παραπέμπουν σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, η ποσότητα που είχε καταναλώσει θα φανεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αργούν να βγουν.

Μάλιστα, οι γονείς της 33χρονης ήρθαν στην Ελλάδα από την Πολωνία, για να παραλάβουν τη σορό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη ήταν προσκεκλημένη στο σπίτι του επιχειρηματία, με τον οποίον – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχαν γνωριστεί σε Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών στην Ισπανία.

Μαζί της ήταν προσκεκλημένη και μία φίλη της, με την οποία πέρασαν τη νύχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου, όλοι μαζί στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη. Μία εβδομάδα μετά δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ για το συμβάν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, που διόρισε η οικογένεια της 33χρονης, η κοπέλα δεν έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά έπινε μόνον αλκοόλ.

Παραμένει άγνωστο τι έχει καταθέσει στην προανάκριση η φίλη της 33χρονης. Θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» καθώς η μαρτυρία της θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις στην έρευνα για τον θάνατο της πολωνέζας στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη.

Αυτή την εβδομάδα

Γιορτές, εποχές και οι μικρές μας Ιθάκες

Υπάρχουν γιορτές που κουβαλούν άρωμα παλιού χρόνου. Και υπάρχουν...

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν έχει ξεχάσει μέχρι και σήμερα ότι οι γονείς του έλειπαν από την βράβευσή του στα Όσκαρ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ήταν ένα ανερχόμενο ταλέντο όταν ανέλαβε...

Έξαρση γρίπης και ιώσεων στην Ελλάδα – «Καμπανάκι» ΕΟΔΥ για τις γιορτές

Ο υποκλάδος K του ιού της γρίπης A (H3N2)...

Κρήτη: Μαρτύριο για 15χρονη – 28χρονος δημοσίευσε στο Διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας απασχολεί τα τελευταία 24ωρα της διωκτικές...

Από την Νταϊάνα στον πρίγκιπα Τζορτζ: Η αστεγία στην επικοινωνιακή πολιτική του Παλατιού – «Προσφορά ή πλυντήριο;»

Η προβεβλημένη φιλανθρωπία της βρετανικής μοναρχίας δεν είναι ποτέ...

ΝΕΑ

Γιορτές, εποχές και οι μικρές μας Ιθάκες

Υπάρχουν γιορτές που κουβαλούν άρωμα παλιού χρόνου. Και υπάρχουν...

Κρήτη: Μαρτύριο για 15χρονη – 28χρονος δημοσίευσε στο Διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας απασχολεί τα τελευταία 24ωρα της διωκτικές...

Το μέλλον των πόλεων περιλαμβάνει ρομπότ-ταξί – Οδική ουτοπία ή κόλαση;

Έχει περάσει καιρός από τότε που βγήκε στους δρόμους...

Και ο Πάπας έχει αϋπνίες – Τι κάνει ο Ποντίφικας όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει στην Ιταλία –και όχι μόνο–...

RPN.GR