Βραβεύτηκαν οι πρώτοι των πρώτων εισαχθέντες στα Πανεπιστήμια στην Ραφήνα(φωτο-βίντεο)

1822

Το πρωϊ της Τρίτης, σε μια σεμνή τελετή, με όλα τα μέτρα ασφαλείας,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ραφήνας-Πικερμίου, βραβεύτηκαν οι πρώτοι των πρώτων του δήμου μας,αυτοί -φοιτητές πλέον- που κατάφεραν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Παρούσα από τον Αερολιμένα ”Ελευθέριος Βενιζέλος” η κ.Αναματερού η οποία παρέδωσε και επιταγές στους επιτυχόντες Αγγελάκη Δέσποινα, Πολίτη Μάριο, Μαρινόπουλο Γεώργιο, Γεωργίου Εμμανουέλα, Καλφαντή Δήμητρα, Κωστή Αλίκη, Κουτσούκη Σπυριδούλα και Μακρή Βασίλειο.

Λόγων των αυστηρών μέτρων κατά του covid-19 βραβεύτηκαν μόνο οκτώ μαθητές.Τις βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς,ο Γ.Γ του δήμου Ανδρέας Γκουγκουλής και οι αντιδήμαρχοι Παύλος-Ιωάννης Μπατάλης, Παναγιώτης Καλφαντής, Ανδρέας Βασιλόπουλος, Δήμητρα Τσεβά και ο δημοτικοί σύμβουλο Δημήτρης Κατσουλάκης και Παναγιώτης Γαβριήλ ο οποίος είναι και Πρέδρος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου.Παρούσα και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Αποστολάκη της οποίας βραβεύτηκε η κόρη.

Εμείς,το rpn.gr είμαστε εκεί και σας μεταδώσαμε και ζωντανή εικόνα μέσω της σελίδας μας στο facebook.Δείτε περισσότερες φωτο ΕΔΩ