Βρέθηκαν τα χρήματα για την 11χρονη Σπυριδούλα! Η αγάπη του κόσμου και ο άγνωστος ιδιώτης

441

Το θαύμα έγινε για τη μικρή Σπυριδούλα, καθώς συγκεντρώθηκαν μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα 200.000 ευρώ που απαιτούνταν προκειμένου να ταξιδέψει στη Γερμανία και να υποβληθεί σε χειρουργείο αποκατάστασης στο πόδι.

Όπως έγινε γνωστό, οι τηλεθεατές με την αγάπη τους προσέφεραν το ποσό των 89.900 ευρώ, ενώ ιδιώτης έδωσε το υπόλοιπο ποσό των 110.100 ευρώ, με τον όρο να διατηρηθεί η ανωνυμία του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της Σπυριδούλας, περιέγραψε πώς έγινε το τηλεφώνημα, λέγοντας πως η οικογένειά της πλέον «πετά» από χαρά.

«Προχθές κάποιος μας κάλεσε, μας ρώτησε τι υπόλοιπο έχει απομείνει ώστε να το καλύψουμε» είπε η Δάφνη, μητέρα της Σπυριδούλας.

Ο εν λόγω ιδιώτης έβλεπε την εκπομπή, έβαλε τη γραμματέα του να τηλεφωνήσει στη μητέρα της Σπυριδούλας και να κανονίσει συνάντηση μαζί της, με την προϋπόθεση όμως να μη γίνουν ποτέ γνωστά τα στοιχεία του.

Όταν τελειώσει το χειρουργείο αποκατάστασης στο πόδι της Σπυριδούλας, όποιο χρηματικό ποσό μείνει, θα δοθεί σε παιδιά με ανάλογα προβλήματα» καθώς πρόκειται για ερανικό λογαριασμό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το κοριτσάκι είχε διαγνωστεί αρχικά με σάρκωμα στο πόδι, μόλις δύο εβδομάδες αφότου είχε «φύγει» από τη ζωή ο αδερφός της, Αλέξανδρος.

Κατάφερε να γλιτώσει από τον καρκίνο αλλά πλέον δεν μπορεί να περπατήσει κανονικά. Ανά τρεις μήνες φτιάχνονται ειδικά παπούτσια σε εργαστήριο της Γερμανίας με κοστολόγιο 350 ευρώ το ζευγάρι, ώστε η Σπυριδούλα να μην έχει ανισοσκελία και να μην πάθει ζημιά στο ισχίο της.

Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργείο αποκατάστασης προκειμένου να καταφέρει να περπατά όπως όλα τα παιδιά.