spot_img
11 C
Rafina
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Βριλήσσια: Προφυλακιστέος ο κομμωτής – Οργή από τη σύζυγό του

 

 

 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 49χρονος κομμωτής από τα Βριλήσσια, ο οποίος συνελήφθη γιατί είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι του και στο κατάστημα του, παρακολουθώντας τις πελάτισσές του αλλά και τη θετή του κόρη.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα είχε συλληφθεί με ένταλμα για το αδίκημα της παράνομης καταγραφής (κακούργημα) και σήμερα μετά την απολογία του για τη συγκεκριμένη κατηγορία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως τοποθέτησε τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο για λόγους περιέργειας και αρνήθηκε κάθετα πως το υλικό στον οποιοδήποτε. Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 49χρονου Νικος Σταυρουλόπουλος τόνισε πως «σε καμία περίπτωση το υλικό που έχει καταγραφεί παράνομη δεν έχει διατεθεί σε τρίτους». Όπως είπε ο ίδιος «μόνο αυτός γνώριζε για την τοποθέτηση των καμερών».

Τη δράση του κομμωτή ανακάλυψαν οι εργαζόμενες στο κομμωτήριο ενώ στη συνέχεια και μετά από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκαν και κρυφές κάμερες στο σπίτι του.

«Εάν μπορούσα, θα τον σκότωνα!»

Η σύζυγος του κομμωτή από τα Βριλήσσια, που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο κομμωτήριό του αλλά και στο δωμάτιο της κόρης της, δεν μπορεί να κρύψει την οργή της για όσα φέρεται ότι έκανε ο σύζυγός της και έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και περιέγραψε τι έγινε σήμερα που αντίκρισε τον κομμωτή στο γραφείο του ανακριτή: «Ήμουν αγκαλιά με τα παιδάκια μου. Δεν μπορώ να τον κοιτάξω. Σκέπασα τα παιδιά μου με την αγκαλιά μου. Δεν θέλω να τον δω μπροστά μου» είπε η σύζυγος του κομμωτή και περιέγραψε τα συναισθήματά της

«Θέλω να μείνει μέσα. Δεν έχω συναισθήματα, μόνο αγάπη για τα παιδιά μου. Τα αγαπώ, τα λατρεύω». «Μην μου πειράξετε τα παιδιά μου, τα έχω μεγαλώσει μόνη μου» επισήμανε και τόνισε πως θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Θέλω να ενωθείτε όλοι και να κάνετε καταγγελίες, αν είχατε μπει σε αυτές τις τουαλέτες. Πραγματικά δεν το γνώριζα. Είμαστε εδώ για να ομορφύνουμε τον κόσμο και όχι για να καταστρέφουμε. Θέλω να μου πούνε που έχει πάει αυτό το υλικό, ποιος έβλεπε τα παιδιά μου στο παιδικό του δωμάτιο, στο μπάνιο. Έχω θυμό προς εκείνον. Εάν μπορούσα, θα τον σκότωνα» λέει η ίδια και ζητά από όποιες έχουν πάει στο κατάστημά του να τον καταγγείλουν.

Αυτή την εβδομάδα

Μεθυσμένος οδήγησε ο Διαμαντής Καραναστάσης – πρόστιμο 350€ και αφαίρεση διπλώματος για έναν μήνα – rpn

H Τροχαία Αθηνών σταμάτησε τον πρώην βουλευτή Διαμαντή Καραναστάση...

Γκάλοπ αντιδημάρχων στον Δήμο Ραφήνας–Πικερμίου: Αποτύπωση λειτουργίας και προσδοκιών

Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα POLIS των αναλυτικών αποτελεσμάτων...

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες – Οι αγρότες στους δρόμους – Επεισόδια, φωτιές και δακρυγόνα

Τεταμένη παραμένει η ατμόσφαιρα έξω από το Ευρωκοινοβούλιο στις...

Υψώθηκε η ελληνική σημαία στη φρεγάτα «ΚΙΜΩΝ» – Ξεκινά μία νέα εποχή ισχύος για το Πολεμικό Ναυτικό

Σε πανηγυρικό κλίμα παραδόθηκε την Πέμπτη στο Πολεμικό Ναυτικό...

ΝΕΑ

Γκάλοπ αντιδημάρχων στον Δήμο Ραφήνας–Πικερμίου: Αποτύπωση λειτουργίας και προσδοκιών

Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα POLIS των αναλυτικών αποτελεσμάτων...

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες – Οι αγρότες στους δρόμους – Επεισόδια, φωτιές και δακρυγόνα

Τεταμένη παραμένει η ατμόσφαιρα έξω από το Ευρωκοινοβούλιο στις...

Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου από το RPN.GR

Παρακολουθήστε την διά ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

Μάτι Ραφήνα: Aπαλλαγή του ΕΝΦΙΑ σε ακίνητα πυρόπληκτων – rpn

Παρεμβάσεις στο θέμα της πληρωμής ενοικίων και της καταβολής...

RPN.GR